Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Reis Mags d’Orient preparen la seva visita a Olèrdola

El dimarts 5 de gener per la tarda estaran en espais públics oberts de Can Trabal, Sant Miquel, Sant Pere Molanta, Moja i Daltmar

dissabte 02 gener 2021

Els Reis Mags d’Orient no falten a la seva cita anual amb els infants del municipi i ja estan acabant d'enllestir els darrers preparatius per visitar Olèrdola.

Abans de repartir els regals, el dimarts 5 de gener per la tarda estaran en espais públics oberts de Can Trabal, Sant Miquel, Sant Pere Molanta i Daltmar. Per fer possible aquestes estades, els màgics personatges han comptat amb la col.laboració de l'Ateneu Mogenc, l'Associació Cavalcada de Reis d'Olèrdola i veïns de Daltmar, amb l'organització de l'Ajuntament d'Olèrdola.

A Can Trabal, la visita s'ha programat de 16.30 a 17.30h, al Parc Infantil

A Sant Miquel d'Olèrdola, de 16.30 a 18.00h, a la plaça de l'Església 

A Sant Pere Molanta, de 18.00 a 19.30h, a la pista

A Moja, de 18.00 a 20.00h, a la plaça de l'Església

A Daltmar, de 18.30 a 20.00h, a l'escenari del costat del bar de la zona esportiva.

Caldrà seguir els itineraris marcats i indicacions del personal de control, respectar la distància de seguretat entre grups, acudir en grups bombolla(màxim 6 persones), reduir al mínim el nombre d'assistents, ús obligatori de mascareta i evitar quedar-se a fer petar la xerrada, saludar amics i veïns...

Les visites dels Reis d'Orient estan organitzades amb totes les mesures i recomanacions sanitàries necessàries per la situació actual. Es faran  SEMPRE QUE LES CONDICIONS SANITÀRIES ho permetin i no hi hagi cap més canvi/restricció des de PROCICAT.

 

Document Actions