Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els serveis de l’Ajuntament d’Olèrdola ja estan traslladats i operatius al Centre Cívic La Xarxa

L’alcalde, Lucas Ramírez, exposa que era el local que millors condicions reunia per acollir els serveis i agraïa la col·laboració de les entitats
L'OAC ja oferia atenció presencial aquest dimecres al matí
L'OAC ja oferia atenció presencial aquest dimecres al matí

dimecres 15 gener 2020

 

Aquest dimecres al matí, al Centre Cívic La Xarxa de Moja, ha reobert el servei d’atenció al públic de l’Oficina d’Atenció Ciutadana  de l’Ajuntament d’Olèrdola. La reobertura d’aquest servei marca la finalització dels treballs de trasllat dels serveis de l’Ajuntament al Centre Cívic La Xarxa de Moja, l’equipament municipal on estaran en funcionament mentre durin les obres de reforma de l’edifici de l’Ajuntament.

L’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, explicava que per acollir els serveis de l’Ajuntament s’havia optat pel Centre Cívic La Xarxa perquè era l’equipament municipal que millors condicions reunia.(àudio)

LA ubicació temporal dels serveis de l’Ajuntament al Centre Cívic La Xarxa ha comportat que les entitats i activitats que fins ara es realitzaven en aquest local s’haguessin de reubicar en altres equipaments municipals, com l’edifici de Correus, el Casal d’Avis, l’edifici annex de la Torre o el Local Nou. L’alcalde agraïa la col.laboració de les entitats.(àudio)

Lucas Ramírez posava l’accent en què l’Ajuntament no atura l’atenció telefònica, presencial i telemàtica que ofereix de manera habitual.(àudio)

Seguint l’esquema existent fins ara a l’edifici de l’Ajuntament, en la planta baixa del Centre Cívic La Xarxa s’hi ubiquen els serveis d’atenció ciutadana, guàrdies municipals, serveis socials i serveis tècnics. En la primera planta hi ha l’espai de treball d’intervenció, secretaria i alcaldia.

Lucas Ramírez es mostrava molt prudent a l’hora de preveure una data de finalització dels treballs, però sí que assenyalava que “el 15 de novembre s’ha de justificar l’última certificació de l’obra”.

A causa de problemes tècnics amb el servidor d'arxius sonors, el servei de ràdio a la carta està temporalment inactiu. Disculpeu les molèsties.

Document Actions