Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els serveis joves de 14 ajuntaments, incloent el d’Olèrdola, organitzen l’Esquiada Jove

Hi poden participar joves menors de 18 anys, a partir de 1r d’ESO, i el període d’inscripcions s’obre el 9 de desembre
Participants de l'Esquiada Jove d'aquest 2013
Participants de l'Esquiada Jove d'aquest 2013

divendres 15 novembre 2013

La sortida a la neu que els darrers anys organitzaven conjuntament diferents municipis de la comarca ha tingut un impuls renovat, passant a doblar el nombre d’ajuntaments implicats. Així, fins a 14 serveis joves d’ajuntaments de la comarca, incloent el d’Olèrdola, s’han coordinat per a oferir l’Esquiada Jove pel 2014. Els preparatius ja estan en marxa. La sortida s’adreça a joves menors de 18 anys, a partir de 1r d’ESO. S’ha programat pels dies 1 i 2 de febrer a La Masella i les inscripcions es poden fer a partir del 9 de desembre. Miriam Mulinari, tècnica de joventut de l’Ajuntament d’Olèrdola, destaca aquest increment de municipis. (àudio)

Aquesta any s’ha escollit La Masella per les condicions que oferia el seu allotjament i per la proximitat de l’alberg amb les pistes.(àudio)

Tenint en compte que l’ Esquiada pel 2014 l’organitzen fins a 14 municipis, les places que s’han reservat també s’han incrementat i arriben a la xifra de 120.(àudio)

El preu de la sortida és de 114 euros, i inclou l'allotjament amb pensió completa, forfait de 2 dies, assegurança i transport. El lloguer de material és de 29 euros i 4 hores de classe val 23,80 euros. Aquells joves que no sàpiguen esquiar estaran obligat a fer classes, i en cas de no fer-ne, els pares o tutors hauran de signar un full de descàrrega de responsabilitats.

Les inscripcions es poden fer del 9 al 20 de desembre. En el cas d’Olèrdola, les persones interessades poden posar-se en contacte amb Miriam Mulinari, al 647 41 68 64, o bé enviar un correu electrònic a l’adreça mulinaripm@gmail.com

Escolta l'entrevista a Miriam Mulinari, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions