Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El temps no impedeix que Moja gaudeixi de les Festes de Sant Macari

La Comissió de Festes destaca la col·laboració dels veïns i el desenvolupament dels actes, malgrat la pluja
La cercavila es va substituir per l'actuació dels balls al Local Nou
La cercavila es va substituir per l'actuació dels balls al Local Nou

dilluns 20 gener 2014

La Comissió de Festes de Moja ha fet un primer balanç satisfactori del funcionament de les Festes de Sant Macari. Malgrat el condicionant que ha suposat el temps, des de la Comissió subratllen la col·laboració rebuda per entitats i veïns, així com el desenvolupament de les activitats. Només finalitzar els actes, Lucas Ramírez,un dels membres de la Comissió de Festes, traslladava aquesta impressió positiva.(àudio)panderetesMacari.JPG

Un dels trets que ha marcat aquestes Festes de Sant Macari de 2014 ha estat el seu caràcter solidari. En diferents moments de les festes, es van poder recollir aportacions econòmiques a benefici d’AMPERT, entitat que dóna suport a la comarca a malalts de càncer. Els diners recaptats han estat 600 euros. El temps ha estat un altre dels elements pels que serà recordada aquesta edició de les festes. La presència intermitent de pluja diumenge al matí va comportar que la cercavila es substituís per l’actuació dels balls a l’interior del Local Nou.(àudio)

Diumenge, el darrer dels actes de les festes va ser el concert de Sant Macari, amb l’Escola Municipal de Música de Vilafranca. Des de la comissió s’anuncia que se seguirà apostant per Sant Macari per oferir un concert solidari amb formacions amateurs de casa nostra.(àudio)

En propers serveis informatius ampliarem detalls d’altres aspectes de les Festes de Sant Macari.

Escolta l’entrevista a Lucas Ramírez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions