Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els timbalers d’onze colles de Diables posaven ritme a la Timbarada de Moja el dissabte al migdia

La 16a edició va ser de les més animades i posava de nou de manifest que la timbarada “és una germanor de timbalers”
Moment de la Timbarada Foto: Josep Lluís Acedo
Moment de la Timbarada Foto: Josep Lluís Acedo

dijous 28 juliol 2016

La Timbarada de Moja no afluixa. Tot el contrari. La d’aquest 2016 era la 16a edició d’aquest festiu recorregut pel poble que es fa  al ritme dels timbals de les colles de Diables. I entre els assidus a l’esdeveniment  es compartia la percepció de que la d’aquest any havia estat una de les timbarades més animades.”Txus” Búrdalo, cap de colla dels Diables de Moja, indica que la timbarada es caracteritza perquè els timbalers participants “toquen a l’hora”  i definia l’acte com “una germanor de timbalers”.(àudio)

Incloent la de Moja, han estat 11 les colles que dissabte la migdia  han participat en la 16a Timbarada. Repartides per tot el poble hi havia parades amb subministrament de begudes pels participants. En total, s’estima que  van servir-se 300 litres de cervesa.(àudio)

Una de les agrupacions que participava per primera vegada aquest any a la Timbarada eren els Diables de Rubí. Una de les seves integrants, l’Atzara, qualificava “d’increïble” l’acte.(àudio)

L’Ari, dels Diables de La Ràpita, explicava que li agrada participar en la Timbarada i valorava que aquest any era més animada que en altres ocasions.(àudio)

La timbrada va finalitzar amb un dinar de germanor de les colles.

Escolta les entrevistes sobre la Timbarada realitzades per Josep Sesma, emeses per Canal  20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí.

Escolta les entrevistes sobre preparatius dels Diables per la processó, realitzades per Josep Sesma i emeses per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí.

Document Actions