Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els tions arriben aquest diumenge al Parc d’Olèrdola

Es convida als infants a buscar els rastres que deixen els tions pel bosc del Conjunt monumental

dijous 22 novembre 2018

Per quart any consecutiu, amb l’organització de l’Ajuntament d'Olèrdola, es programa una activitat gratuïta que convida als infants a buscar els rastres que deixen els tions pel bosc exterior del Conjunt Monumental d’Olèrdola.

Aquest diumenge, a dos quarts de 12, es podrà fer aquesta caminada de dificultat molt baixa i pensada per a infants a partir dels 3 anys. Acabat el recorregut, els infants realitzaran una manualitat per a crear-se un tió a partir d’un tap de suro que podran penjar a l’arbre de Nadal.

Josep Anton Pérez, responsable de l’empresa de serveis culturals Tríade que condueix l’activitat, assenyala que es tracta d’una proposta que vincula el parc d’Olèrdola amb Nadal. (àudio)

Las dinàmica de l’activitat, que comporta anar encadenant pistes per a trobar el tió, fa que la proposta atrapi als infants.(àudio)

La manualitat que clou l’activitat permetrà als assistents portar-se a casa un record del tió d’Olèrdola. Opcionalment, acabada la manualitat, els nens que ho desitgin podran anar a buscar el seu tió per endur-se’l a casa.(àudio)

La d’aquest diumenge és la primera de les cinc sessions previstes abans de Nadal per a resseguir els tions al Parc d’Olèrdola. També es podrà fer els dissabtes i diumenges de les dues properes setmanes.

Escolta l'entrevista a Josep Anton Pérez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Més informació, a la web del MAC-Olèrdola

Document Actions