Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els tions tornen aquest any al Conjunt monumental d’Olèrdola

L’activitat de seguir les pistes dels tions es podrà fer els dissabtes i diumenges 25 i 26 de novembre i 2,3, 9 i 10 de desembre, a les 11.00h

divendres 24 novembre 2023

 Els tions deixen rastre al Conjunt monumental d’Olèrdola i les seves pistes es podran seguir el darrer cap de setmana de novembre i els dos primers caps de setmana de desembre. Així, durant els dissabtes i diumenges 25 i 26 de novembre i ,2,3, 9 i 10  de desembre, en horari d’11:00 a 13:00h, es podrà fer  un breu recorregut pel bosc exterior del Conjunt Monumental (de dificultat molt baixa), en el qual es coneixerà el seu origen i se seguiran  rastres i pistes que deixen els tions pel bosc. Es podrà veure de quines plantes s’alimenten durant tot l’any i on s’amaguen. Un cop acabat el recorregut els nens i nenes realitzaran una manualitat per crear-se un tió a partir d’un tap de suro que podran penjar a l’arbre de Nadal.

Opcionalment, un cop acabada la manualitat, els nens que ho desitgin podran anar a buscar el seu tió “de veritat” per endur-se’l a casa.

L’activitat inclou la sortida per l'exterior i la manualitat, però no la visita a l’interior del Conjunt Històric d’Olèrdola.

Informació i reserves: Viapenedes.com / Telèfon de contacte: 938172868 / Correu electrònic: info@viapenedes.com

Document Actions