Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els tres Casals d’Avis d’Olèrdola compartiran la celebració de la Revetlla de Sant Joan

L’organitzen conjuntament i aquest any es farà al Local Nou de Moja, el dissabte 25 de juny
Imatge de la celebració de Dimecers de Cendra, al bar del Local Nou
Imatge de la celebració de Dimecers de Cendra, al bar del Local Nou

divendres 17 juny 2022

Seguint el model que s’aplica en l’organització de la Trobada de la Gent Gran d’Olèrdola, aquest 2022 els tres casals d’avis del municipi inicien l’experiència de preparar conjuntament la celebració de la Revetlla de Sant Joan i de fixar el lloc de la Festa de manera rotativa, canviant cada any de poble. Aquest 2022 comencen a Moja, al Local Nou, el dissabte 25 de juny. La cita és a les 8 del vespre i inclou un generós berenar-sopar , per seguir amb un ball a càrrec del conjunt Dolce Vita.

Josep Castellví, vicepresident del Casal d’Avis de Moja,explicava que els tres casals d’avis havien decidit compartir la celebració de la Revetlla, amb la col·laboració i impuls de l’Ajuntament d’Olèrdola.(àudio)

L’àpat inclou fins a 8 degustacions de plats diferents, amb coca de Sant Joan, vi, aigua, cava, cafè i “gotes”. Aquest dimecres només al Casal d’Avis de Moja ja s’havien superat la cinquantena d’inscripcions, la qual cosa fa preveure que la festa podria arribar al centenar d’inscrits si s0hi afegeixen les inscripcions provinents dels casals d’avis de Sant Pere Molanta i de Sant Miquel.(àudio)

Un dels atractius de la celebració és que es comptarà amb música en directe, gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament. Per facilitar el desplaçament fins a Moja també es disposarà d’un servei d’ autocar gratuït per als inscrits de Sant Pere Molanta i Sant Miquel.(àudio)

Escolta l’entrevista a Josep Castellví, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions