Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els tres casals d’avis d’Olèrdola compartiran una jornada dedicada a l’envelliment actiu

L’activitat es farà dimecres 3 d’octubre, al Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta
Durant la jornada els casals exposaran què fan
Durant la jornada els casals exposaran què fan

dijous 20 setembre 2012

Amb el suport de l’Ajuntament d’Olèrdola, els tres casals de gent gran del municipi organitzen conjuntament una jornada dedicada a l’envelliment actiu. La sessió es farà al Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta, el proper dimecres 3 d’octubre,  amb la programació de ponències i debats  que inclouen l’intercanvi d’experiències per part de representants dels casals d’avis de Moja, Sant Miquel i Sant Pere Molanta.

Imma Ferret, dinamitzadora de gent gran de l’Ajuntament d’Olèrdola, recordava que l’activitat s’inclou dins de la commemoració de l’any europeu de l’envelliment actiu i busca la participació dels casals d’avis d’Olèrdola.(àudio)

La jornada començarà a les 5 de la tarda, amb la benvinguda i presentació a càrrec d’Arantxa Torres, regidora de gent gran de l’Ajuntament d’Olèrdola. Acte seguit Joaquim Millan, Secretari General del Consell Català del Moviment  Europeu, exposarà la ponència “Any Europeu de l’envelliment Actiu i de la solidaritat intergeneracional: reptes de futur”. A dos quarts de 6 de la tarda la jornada continuarà amb la presentació de “Jocs per a un envelliment actiu”, a càrrec de Marta Marfany, directora de la consultoria Garrafterrani i especialista en dinamització d’actes municipals. A dos quarts de 7 de la tarda s’ha previst una taula rodona amb l’enunciat: “ Què fem els casals d’Olèrdola per a un envelliment actiu!”, a càrrec de membres de les juntes directives dels 3 casals del municipi. A un quart de 8 de la tarda la Jornada es tancarà amb l’acte de cloenda.

La taula rodona que compartiran els tres casals d’avis permetrà conèixer com funcionen i quines activitats realitzen les entitats de gent gran d’Olèrdola.(àudio)

Per assistir a la jornada cal inscripció prèvia. Les places són limitades i hi haurà  servei de bus des de Moja i Sant Miquel d’Olèrdola pel desplaçament fins a Sant Pere Molanta.(àudio)

La inscripció  és gratuïta pels socis dels casals i es pot fer fins el 25 de setembre als casals d’avis.

 

Document Actions