Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els tres Casals d’Avis d’Olèrdola preparen la Revetlla de Sant Joan i Sant Pere, per diumenge 25 de juny

El Casal d’Avis de Moja organitza una excursió a Deltebre, l’1 de juliol. Inscripcions: dimarts 13 i dimecres 14 de juny

dijous 08 juny 2023

 

Les tres entitats de gent gran del municipi organitzen de manera conjunta la Revetlla de Sant Joan i Sant Pere. S’ha programat el proper diumenge 25 de juny, a les 7 de la tarda, a la sala de la Societat de Sant Pere Molanta. Hi haurà berenar-sopar i música en viu amb “Cafè Trio”. El transport fins a la Sala caldrà fer-lo amb mitjans propis.

El preu per persona és de 20€ i aquests dies s’estan fent les inscripcions en els diferents casals d’avis. En el cas del Casal d’Avis de Moja, s’ha fixat el proper dimarts 13 de juny i l’endemà dimecres dia 14, de 5 a 7 de la tarda, com els dos dies per a poder fer les inscripcions.

Josep Castellví, vicepresident del Casal d’Avis de Moja, destacava que es tracta d’una festa que comparteixen les tres entitats de gent gran del municipi. (àudio)

Els mateixos dies 13 i 14 de juny, igualment de 5 a 7 de la tarda, també es podran fer les inscripcions per a participar en l’excursió a Deltebre que organitza el Casal d’Avis de Moja. La sortida s’ha programat el dissabte 1 de juliol i inclou excussió en vaixell pel Delta de l’Ebre. Josep Castellví definia aquesta sortida com “la reina” de les excursions que organitza el Casal d’Avis.(àudio)

El preu de l’excursió és de 70 euros per persona, incloent esmorzar i dinar, a més de viatge en vaixell. Castellví indica que el preu és superior a altres excursions però recordava que la sortida “està subvencionada per l’Ajuntament”, si no s’hauria de posar a un preu més elevat.(àudio)

 

Escolta l’entrevista a Josep Castellví, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions