Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els veïns poden fer arribar versots satírics perquè els Diables de Moja els recitin per Festa Major

Fins el dimecres 24 de juliol, els versots es poden lliurar en quatre establiments del poble i a la bústia dels Diables
Els Diables elaboren un espectacle cada cop més teatralitzat amb els versots
Els Diables elaboren un espectacle cada cop més teatralitzat amb els versots

dijous 11 juliol 2013

Després de la satisfactòria experiència de l’any passat, els Diables de Moja mantenen per aquesta Festa Major la crida oberta perquè els veïns que ho desitgin els hi facin arribar versots satírics. Les composicions seran llegides durant la nit del divendres 26 de juliol, a la plaça de l’Església. Txus Búrdalo, cap de colla dels Diables de Moja, espera “que el poble s’animi” i faci arribar més versos que l’any passat. Els versos no han de ser molt llargs, han de rimar i , si és possible, tractar temàtiques locals.(àudio)

Els versots es poden lliurar fins el proper dimecres 24 de juliol, dipositant-los en les bústies habilitades al Forn de Pa, al Local Nou, a Queviures Mitjans, al Super La Rambla o bé a la mateixa bústia dels Diables, al Centre Cívic La Xarxa. Els Diables respectaran l’anonimat a l’hora de recitar els versots que facin arribar els veïns o bé diran el nom de l’autor en cas d’anar signats.(àudio)

L’any passat es va donar lectura als 6 versos que van presentar veïns, dels quals tres estaven dedicats al fet que el Judo Olèrdola ocupi el Local Nou de Moja. Txus Búrdalo indica que llegiran tots els versos, sempre que no tinguin un contingut insultant. (àudio)

La crida no exclou que els Diables preparin versos propis que seran recitats el divendres 26 de juliol. Seguint la línea dels darrers anys, Txus Búrdalo ja anuncia que preveuen que els versots tinguin un gran contingut de teatralitat amb sorpreses que esperen siguin del grat del públic que segueixi l’espectacle a la plaça.

Escolta l'entrevista a Txus Búrdalo, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions