Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els versots dels Diables repassen el consistori i critiquen el sistema de subvencions a entitats

Els Diables van cloure els versots versionant el tema “Despacito” per a reclamar més suport econòmic de l’Ajuntament
Els versots finalitzaven amb l'encesa de la forca grossa
Els versots finalitzaven amb l'encesa de la forca grossa

dissabte 29 juliol 2017

El nou sistema d’atorgament de subvencions municipals ha estat un dels centres d’interès de la política municipal a Olèrdola els darrers mesos i aquest divendres a la nit aquesta temàtica de proximitat també passava a ser tractada per l’àcid sedàs dels versots dels Diables de Moja, pronunciats a la plaça de l’Església en acabar el correfoc. Un dels versots, cedit per un veí, repassava els regidors del consistori i qualificava d’”animalada” el nou sistema de subvencions. Per cloure els versos, els Diables van fer una ocurrent versió del tema “Despacito” per a reclamar més suport econòmic de l’Ajuntament.

Els versos també van tractar altres temàtiques locals. Hi va aparèixer la situació del Local Nou de Moja, amb les dificultats per a estabilitzar la gestió del seu bar; així com la reclamació d’un espai per als Diables o bé una critica al Rocio d’Olèrdola perquè enguany havien “contraprogramat” la Festa Major. Rafa Martínez,el pregoner, també va rebre el seu vers. Els Diables li  van proposar que cedís la seva piscina privada com a municipal.

Els Diables també es pronunciaven a favor de la independència. Un dels versos més ben treballats i exposats va ser el que parodiava un conegut espai televisiu dedicat a fenòmens  paranormals, per a preguntar-se on estaven alguns coneguts veïns del poble “desapareguts” de l’activitat pública de Moja. El vers finalitzava “desvetllant” que l’alcalde guardava a casa seva el quadre del rei.

Els versots dels Diables van tornar a reunir a molt públic a la plaça de l’Església, confirmant que és una de les activitats de la Festa Major amb més capacitat de convocatòria. En acabar, es va viure l’espectacular encesa de la forca grossa amb l'esclat de més de 200 carretilles.

Pots escoltar els versots, emesos per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions