Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els vestidors del camp de futbol de Moja ja estan connectats a la xarxa de Gas Natural

L’actuació representa una millora i garanteix que els vestidors tindran subministrament continuat d’aigua calenta

divendres 11 novembre 2016

Des de fa unes setmanes,els vestidors de la zona esportiva de Moja ja estan connectats a la xarxa de gas natural. Aquesta connexió representa una millora respecte l’anterior sistema, basat en el subministrament de gas amb bombones. Mauri Ullate, treballador de l’Ajuntament d’Olèrdola que ha fet el seguiment dels treballs,  explicava que la connexió la va decidir fer l’Ajuntament aprofitant que les instal·lacions esportives estan  pròximes a la xarxa de gas natural.(àudio)

El sistema anterior de subministrament de gas  “ funcionava” i és comú en molts camps de futbol, incloent els altres dos del municipi,  però implica que deixa d’arribar energia als escalfadors quan s’ha de substituir la bombona, fet que comportava que no es pogués garantir en tot moment que hi hagués aigua calenta a les dutxes. (àudio)

Els treballs d’obra civil de canalització els va assumir l’empresa subministradora, Gas Natural. La segona fase va anar a càrrec de l’empresa comercialitzadora, Termo Gas, que va fer arribar les canalitzacions als vestidors. Finalment,  l’Ajuntament va invertir prop de 3.000 euros per a garantir la correcta connexió de l’energia a les instal·lacions i adaptar els escalfadors . Els clubs usuaris de la instal·lació han notat una millora en comoditat i s’espera que el canvi també acabi reportant un estalvi econòmic. (àudio)

Recordem que les instal·lacions municipals del camp d’Els Pins de Moja són utilitzades per l’AE Moja, els equips del Base Olèrdola i els equips formatius de La Plana Rodona. S’estima que durant la setmana els vestidors poden arribar a ser utilitzats per més de 500 infants i joves, comptant els compromisos de competicions que acullen les instal.lacions els caps de setmana . Les xifres fan d’aquesta instal·lació  l’equipament municipal que registra a Olèrdola una major intensitat d’ús.

La millora en els vestidors de la zona esportiva de Moja era una dels objectius de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament d'Olèrdola. El regidor, Pere Sadurní, va  informar d'aquesta intervenció durant el punt d'informacions de les diferents regidories, en el ple de l'Ajuntament celebrat dimarts. Sadurní va agrair "la feina feta per tots els treballadors de l'Ajuntament que han treballat en aquesta tasca".

Escolta l'entrevista a Mauri Ullate, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions