Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Xicots de Vilafranca actuaran dissabte en la festa d’aniversari de Cash Segona Mà

En aquest establiment del polígon de Sant Pere Molanta també es sortejarà dissabte un televisor de pantalla plana

divendres 10 octubre 2014

La botiga Cash Segona Mà, situada al polígon de Sant Pere Molanta, celebra el seu 1r aniversari aquest dissabte de forma molt lluïda. Durant tot l’horari d’obertura de l’establiment, des de les 10:00 a les 14:00 i de 16:30 a les 20:30, es preveuen oferir als clients regals i la possibilitat de participar en diferents sorteigs. El més destacat, serà el que dóna opció a emportar-se un televisor de pantalla plana. Però el plat fort s’ha programat a les 6 de la tarda. Al pati de la botiga actuaran els Xicots de Vilafranca. Jean Pierre  Valà Hernández, supervisor de Cash 2a Mà, destacava que han volgut donar un contingut molt lúdic a aquest aniversari del “primer supermercat del Penedès de segona mà”.(àudio)

En aquest any d’obertura, l’establiment ha funcionat molt bé i s’ha refermat com a referència a la comarca en el sector de la compra i venda de productes de segona mà. La jornada de dissabte pot ser una molt bona ocasió perquè qui ho desitgi conegui la botiga.(àudio)

Per la varietat de productes posats a la venda, Jean Pierre Valà defineix Cash 2a Mà com un veritable “supermercat de 2a mà”. Els objectes petits són adquirits per la botiga i els més voluminosos són posats a la venda després de pactar un preu amb el propietari. Entre les seccions de la botiga, hi ha espais dedicats als electrodomèstics, mobles,alta tecnologia, video jocs o la cultura.(àudio)

Cash Segona Mà es troba a l’avinguda Vilafranca 25 del polígon de Sant Pere Molanta, davant de la rotonda d’accés al polígon, molt a prop del supermercat Lidl. Per més informació, les persones interessades poden trucar al telèfon 93 818 18 56.

Escolta l'entrevista a Jean Pierre Valà, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions