Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’empalmada de Sant Pere es fa aquest dissabte amb La Cara B, Gina & The Tònics i dj Tinc Cartrons

L’acte s’avança una setmana a la FM per intentar captar més públic i facilitar l’organització

dimecres 02 agost 2017

L’empalmada de Sant Pere Molanta s’ha mantingut com un dels actes destacats de la Festa Major del poble. Per donar-li un impuls, el Grup de Joves de Sant Pere Molanta ha introduït a l’activitat diferents modificacions per aquest 2017, amb la variació de dates com a canvi més destacat. Així, aquest any l’empalmada s’avança uns dies i es programa per la nit d’aquest dissabte a diumenge, una setmana abans de la Festa Major.La protagonitzaran La Cara B, Gina & The Tònics i dj Tinc Cartrons.

El president del Grup de Joves de Sant Pere Molanta, Oriol Bertran, explicava que el canvi de dates busca captar més públic i facilitar les tasques organitzatives al grup de Joves, entitat que assumeix la coordinació dels actes de la Festa Major. (àudio)

Gina & The Tonics és una banda jove de versions afincada a l’Alt Penedès amb gairebé un any de trajectòria. Gran part del seu repertori es basa en versions dels anys 60′ i 70′, com ara Abba, Blondie, Kool & the Gang o els Beatles, sense oblidar música més actual com Jamiroquai, Lenny Kravitz o Sting. Bertran explicava que la combinació en una mateixa nit de La Cara B, Gina & The Tònics i dj Tinc Cartrons suposa un avançament del que es viurà per l’empalmada de la Festa Major de Vilafranca. (àudio)

La programació s’ha enfocat per buscar un públic diferent al d’empalmades d’altres anys. Per garantir una nit tranquil·la, també es preveu “un major control”.(àudio)

Les modificacions busquen que la nit transcorri enmig d’una gresca cívica i sense incidents. Després de l’empalmada, s’han programat les matinades pels carrers del poble a partir de les 7 del matí. El Grup de Joves està mirant de confirmar les parades del recorregut i preveu fixar la finalització de l’activitat a Can Torres.

Escolta l'entrevista a Oriol Bertran, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions