Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empat al derbi penedesenc de la Tercera Catalana entre Moja i Riudebitlles

L’equip de Sant Pere de Riudebitlles es va posar dos cops per davant però el Moja va poder empatar amb un darrer gol al temps afegit

dimarts 23 octubre 2018

Jornada amb només una victòria olerdolenca. A la Tercera Catalana el Moja va empatar a dos davant del Riudebitlles, amb un partit especial per 5 dels integrants actuals del Moja, ex del Riudebitlles. L’equip visitant es va avançar al minut 14 amb un gol d'Adrià Galindo, 5 minuts després el Moja va disposar d’un penal per mans dins l’àrea d'un jugador visitant, però Roger va enviar el xut al travesser. Al descans es va arribar amb el 0-1 en contra. A la represa va arribar el gol de l’empat. David Cugat amb un xut de fora de l’àrea va posar les taules al minut 17, fins la part final del partit no es va moure més el marcador, amb un contraatac Galindo feia l'1-2, amb una jugada desafortunada on Bernat, el porter local, es va lesionar. Marcos substituïa Bernat, Pau Feixas va poder empatar però el porter visitant va aturar el xut i ja amb el temps acabat, aquest cop sí Pau Feixas podia empatar el partit amb un llençament de fora de l’àrea. Finalment es va sumar un punt, amb el primer empat a casa de la temporada. El proper partit del Moja serà de nou a casa davant del Montserrat d’Igualada.

A la Quarta Catalana el Sant Miquel / Montagut va tornar a caure aquest cop davant del Quintinenc a Moja per 1-3, en un partit on fins la part final va tenir opcions l’equip olerdolenc de treure al menys un punt. Tot i avançar-se 0-2, Francis amb un gol al minut 10 de la segona part va posar emoció al partit que finalment es va resoldre amb un gol a manca de 9 minuts per acabar. Per altra banda el Base Olèrdola Femení va aconseguir la primera victòria de la temporada al camp del Vallirana. Les noies de Senén Ullate van capgirar un primer gol de les locals al minut 2 amb gols d’Esther als 15 minuts, Estefi als 4 de la represa, Nahiara al minut 15 i Alba amb dos gols als minuts 23 i 28. Les locals marcaven al minut 25 i 43 per deixar el definitiu 3-5.