Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empreses del municipi afronten la crisi reforçant la seva aposta per obrir nous mercats

És el cas de SAHER, que ha participat en la Fira Internacional de Viticultura de Montpellier

dimecres 11 desembre 2013

Empreses implantades al municipi afronten la crisi amb l’estratègia d’obrir nous mercats. És el cas de Saher, companyia implantada al polígon de Sant Pere Molanta, que ha participat com a expositor a SITEVI, la Fira Internacional de viticultura celebrada del 26 al 28 de novembre a la localitat francesa de Montpellier.

L’empresa penedesenca especialista en tractaments de cultius de la vinya i de fruiters continua reforçant el seu objectiu de ser una empresa reconeguda del sector agrícola a nivell internacional. L’any passat va participar a la fira de Bolognia i aquest any ha tornat a Montpellier, després d’haver estat uns anys sense exposar-hi. Montpellier era una cita que ja s’havia experimentat durant uns anys i que ara, amb l’impuls internacional establert, s’ha tornat a apostar per la fira francesa, tal i com recordava Maribel Ferrer, Responsable d’Exportació de SAHER. Per l’empresa, la presència a fires té el propòsit d’ampliar contactes amb distribuïdors que permetin estar en nous mercats.(àudio)

L’empresa assenyala que l’experiència ha servit per consolidar fermament la marca Saher al sud de França i reforçar la col.laboració amb els seus distribuïdors. Maribel Ferrer assenyala que la companyia afronta aquests temps de crisi amb el doble propòsit de consolidar el mercat espanyol i català i obrir nous mercats a l’exterior.(àudio)

Ferrer també valorava de manera positiva que l’Ajuntament convoqués subvencions per ajudar a que empreses del municipi contractin persones en situació d’atur. (àudio)

Saher està immers en un creixement no només internacional. Ha ampliat la seva gama de productes amb la comercialització i fabricació de cultivadors, cavadores i interceps. Per una altre banda, Saher disposa d’un equip titulat i qualificat a fi de poder donar suport i assessorament a l’agricultor sobre la nova normativa que afecta a la maquinària agrícola de tractament fitosanitari.

Escolta l'entrevista a Maribel Ferrer, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions