Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

En aquesta preinscripció l’oferta inicial és de 28 places ordinàries de P3 sumant les dues escoles d'Olèrdola

20 places s'assignen a l’escola Circell de Moja i 8 a l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta

dimecres 13 maig 2020

 

Seguint el criteri de limitar l’oferta a la demanda dels nuclis del municipi propers a cada centre escolar, el Departament d’Educació de la Generalitat ha fixat una oferta inicial de 28 places ordinàries de p3 entre les dues escoles d’Olèrdola. D’aquestes, 20 corresponen a l’escola Circell de Moja i 8 a l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta. Tant en una com altra escola s’oferten 2 places més per atendre necessitats educatives especials a P3. En aquesta preinscripció , no s’oferta cap altra plaça a l’escola Circell en altres cursos i només una més a l’escola Rossend Montané, en aquest cas corresponent a una plaça de cinquè per a necessitats educatives especials.

La preinscripció escolar per al curs 2020-21 ha començat aquest dimecres i s’allargarà fins divendres 22 de maig. Recordem que es promou la preinscripció telemàtica, a través de la web del Departament www.preinscripcio.gencat.cat

S’elimina la necessitat de presentar la sol·licitud i la documentació en paper al centre, i queda substituïda per utilitzar  el formulari telemàtic i enviar la documentació necessària -escanejada o fotografiada- mitjançant un correu a la bústia electrònica oficial del centre demanat en primera opció.

Aquelles famílies que no disposin dels mitjans per dur a terme el procediment telemàtic, i amb l’objectiu de garantir l’equitat, es preveu que disposin d’uns dies per poder lliurar les seves sol·licituds de forma presencial. Així, la preinscripció presencial estarà disponible a partir del 19 de maig i fins el 22 de maig inclòs. Per a fer-ho, caldrà demanar cita prèvia al centre que les famílies hagin escollit en primera opció trucant per telèfon o  a través d’Internet.

Pel que fa a la cita prèvia, aquesta serà accessible des dels webs de cadascun dels centres i des del web del Departament d’Educació, durant les 24 h del dia. Cada centre determinarà el seu horari d'atenció al públic, segons les necessitats. És per això que els webs dels centres, en un lloc visible, inclouran la informació sobre l’horari, correu electrònic, telèfon, així com l’eina de cita prèvia.

Les persones interessades poden consultar les webs de les escoles Rossend Montané de Sant Pere Molanta i Circell de Moja. El telèfon de l’escola Circell és el 93 817 14 52 i el de l’escola Rossend Montané és el 93 818 18 44.

En els cas de les escoles bressol, per aquelles famílies que tinguin dificultats en fer telemàticament la preinscripció  o no disposin de mitjans, poden posar-se en contacte amb la directora, Mònica Rebollo, al telèfon 679 992 564

Document Actions