Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

En cas de pluja, els actes de la Trobada d’Olèrdola es traslladaran al local social Rossend Montané

L’organització està pendent de l’evolució del temps per a decidir al moment la reubicació d’activitats
Un centenar de persones s'han inscrit a l'acampada
Un centenar de persones s'han inscrit a l'acampada

divendres 17 maig 2013

Les previsions meteorològiques indiquen que aquest cap de setmana pot ploure. Davant l’amenaça de precipitacions, des de l’organització de la Trobada d’Olèrdola s’ha anunciat que, en cas de pluja, els actes no se suspendrien i es mirarien de traslladar al local social Rossend Montané de Sant Miquel d’Olèrdola.

Miriam Mulinari, tècnica de cultura de l’Ajuntament d’Olèrdola, explicava que es veuen obligats a prendre “la decisió al moment”. Es parteix de la base de que la Trobada no se suspèn. En funció del temps, es decidirà la reubicació dels actes al local de Sant Miquel.(àudio)

Mulinari ha fet notar que en forces casos les previsions meteorològiques no es compleixen i cal ser prudents. Com a exemple assenyalava que aquest mateix dijous s’anunciaven pluges generalitzades, però no va ploure. En cas de ser necessari, es considera que el local social té suficients possibilitats per acollir els actes més concorreguts de la Trobada, com les actuacions folklòriques o la paella popular.(àudio)

Hi ha situacions que sí aconsellarien la suspensió d’alguna activitat puntual, en funció del temps del moment. Podria ser el cas de l’acampada si es constata que hi ha una forta presència de pluja aquest dissabte a la tarda. Això afectaria directament al centenar de persones que han confirmat la seva inscripció a l’acampada.(àudio)

A través del twitter del Servei Jove d’Olèrdola s’informarà al moment de les novetats que puguin sorgir en l’organització de la Trobada d’Olèrdola d’aquest 2013.

Escolta l'entrevista a Miriam Mulinari, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions