Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

En el missatge d’Any Nou, Josep Tort recorda que es mantenen serveis malgrat congelar impostos

L’alcalde subratlla la prioritat de reduir l’impacte negatiu de la crisi entre els veïns

dimarts 30 desembre 2014

En el missatge d’Any Nou que adreça als olerdolencs, l’alcalde, Josep Tort, ha subratllat que la bona gestió feta des de l’Ajuntament d’Olèrdola fa que es puguin mantenir serveis als ciutadans, a la vegada que es continua congelant la pressió fiscal. Josep Tort ha indicat que el 2014 ha estat un any difícil i que la recuperació econòmica promesa “costa veure-la arribar a les llars”.

L’alcalde ha recordat que des de l’Ajuntament el propòsit és el de treballar “perquè la nostra gent pateixi el menys possible aquesta llarga crisi”. En aquest sentit, Tort posava l’accent en què la taxa d’atur d’Olèrdola és de les més baixes entre els municipis de la comarca. També incidia en destacar que des de l’Ajuntament es fan  polítiques de contenció d’impostos amb les empreses, subvencions per noves contractacions o es treballa per agilitzar els tràmits d’implantació de noves indústries als polígons. L’alcalde no deixa d’esmentar que aquestes actuacions s’apliquen “malgrat que la despesa pròpia del nostre ajuntament hagi augmentat”, per afegir que “la bona gestió, fa que puguem mantenir i fins i tot augmentar serveis als ciutadans, a més de  deixar reduït el deute de l’ajuntament a només préstecs aconseguits de la Diputació de Barcelona sense interès”.(àudio)

En la part del missatge d’Any Nou que dedica al repàs a la gestió municipal, Josep Tort també valora que s’ha tornat a fer una bona feina “en recerca de recursos financers i imaginatius al buscar noves fórmules de reducció de despesa fixa en consums, invertint en estalvi energètic i noves infraestructures que puguin reduir el cost fix anual”.

Josep Tort també ha recordat la defensa feta del dret a decidir des de l’Ajuntament. També el posicionament contrari a les reformes de l’administració local impulsades per l’estat, entenent que “priven de la llibertat municipal per decidir les nostres polítiques i inversions” i són “molt restrictives” perquè deixen gairebé sense marge de maniobra els municipis. Tort creu que cal posar fre a les males gestions d’algunes administracions “i sobretot a la corrupció” i demana “el càstig més sever”, però alhora també manifesta que “no se’ns pot posar a tots en el mateix sac” i defensa que “aquells que hem fet  bé la feina” puguin continuar com fins ara.(àudio)

La part final del missatge d’Any Nou, Josep Tort la dedica a lamentar la pèrdua d’aquells que ens han deixat al llarg d’aquest any i a donar la benvinguda als nounats  en aquest  2014. Tort desitja als veïns d’Olèrdola un molt bon 2015 i subratlla que es gaudeixi  “de la família i dels amics, perquè les persones són la part més important d’aquesta vida”.(àudio)

El missatge íntegre d’Any Nou es pot llegir en el butlletí municipal “Olèrdola Informació”. Per la ràdio municipal, Canal 20-Ràdio Olèrdola, es podrà escoltar aquest dimecres 31 de desembre i dijous 1 de gener, a les 13:00h i a les 20:00h.

L’enregistrament del missatge també està disponible al servei de “Ràdio a la carta”en el web municipal.

 

 

Document Actions