Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

En el missatge d’Any Nou l’alcalde assenyala que han complert els objectius marcats pel 2017

Lucas Ramírez expressa el compromís de seguir treballant durant el 2018 “amb ganes,constància i compromís”
Lucas Ramírez, alcalde d'Olèrdola
Lucas Ramírez, alcalde d'Olèrdola

dimecres 27 desembre 2017

En el seu missatge d’Any Nou, l’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, ha assenyalat que l’equip de govern ha complert amb els objectius que s’havien marcat per aquest 2017.  Per a il.lustrar-ho, l’alcalde fa una relació d’actuacions impulsades al municipi durant l’any que estem a punt  de deixar enrere. Així, Ramírez fa notar que “treballem la proximitat escoltant l’opinió dels veïns amb les diferents reunions veïnals”. També es recorda el treball en transparència, posant com a exemple que s’han explicat els pressupostos públicament i que es compta “amb l’opinió dels veïns en els diferents projectes.”L’alcalde detalla que han “contribuït i col·laborat conjuntament amb els veïns per la creació de les juntes de compensació tant de Daltmar com de Can Trabal”. En aquest repàs d’actuacions, Lucas Ramírez també fa constar que s’han millorat serveis i s’han començat “algunes de les obres importants del municipi”. El treball de l’Ajuntament perquè “tots els nuclis tinguin la seva Festa Major” i el suport a les entitats, també els inclou l’alcalde en el balanç del 2017. Per últim, Ramírez subratlla que s’ha recepcionat l’enllumenat a Daltmar i que l’Ajuntament té “0% d’endeutament,  gràcies a la bona gestió”.

L’alcalde posa l’accent en què aquest treball per atendre moltes de les necessitats del municipi s’ha afrontat amb “ganes, amb constància i compromís”.  Lucas Ramírez també ha volgut fer un reconeixement públic als treballadors de l’Ajuntament, perquè també ha estat possible assolir aquests reptes “gràcies al treball conjunt amb tots els treballadors/es de la casa als quals vull agrair el seu gran esforç i dedicació per fer possible que els projectes que es volen portar a terme des de l’equip de govern acabin sent una realitat”.

Abans de finalitzar el missatge transmetent els seus millors desitjos per l’Any Nou, l’alcalde expressa el compromís de “seguir treballant per fer possible tots els nous reptes que ens hem proposat per aquest 2018, que estarà ple de projectes i sorpreses”.

El missatge d'Any Nou es pot consultar en l'edició de desembre del butlletí municipal "Olèrdola Informació" i s'emetrà per Canal 20-Ràdio Olèrdola el diumenge 31 de desembre i dilluns 1 de gener, a les 13:00h, 20:00h i 24.00h. L'enregistrament del missatge el pots trobar aquí

Document Actions