Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

En el missatge d’Any Nou, l’alcalde recorda que l’Ajuntament no augmenta la pressió fiscal

Josep Tort subratlla que el teixit associatiu d’Olèrdola continua tenint una salut de ferro
El missatge s'emet per la ràdio municipal el dia 31 de desembre i l'1 de gener
El missatge s'emet per la ràdio municipal el dia 31 de desembre i l'1 de gener

dilluns 30 desembre 2013

Les actuacions aplicades des de l’Ajuntament d’Olèrdola per a fer front a la crisi és un dels eixos destacats del missatge d’Any Nou que l’alcalde d’Olèrdola, Josep Tort, adreça als olerdolencs per a donar la benvinguda al 2014.

L’alcalde assenyala que el 2013 ha estat un any difícil per a moltes persones. També valora que les mesures aprovades per altres administracions no han estat les més encertades. En aquest sentit, considera que els augments de tarifes de serveis, nous impostos en sanitat, l’increment de l’IVA, o la nova reforma laboral han provocat “més pressió al ciutadà i increment de l’atur”.

Davant aquesta situació, l’alcalde recorda que des de l’Ajuntament s’han aprovat fórmules per no incrementar la pressió fiscal a les famílies. Així, Tort assenyala que, sense apujar impostos, s’han pogut mantenir serveis i subvencions a les entitats. També s’han aprovat pel 2014 subvencions per incentivar la contractació d’aturats per part d’empreses del municipi.(àudio)

L’alcalde incidia en què “apujar impostos no vol dir recaptar més diners, sinó que pot provocar tot el contrari:ofegar una mica més a les famílies”. En el seu missatge als olerdolencs, Josep Tort també ha subratllat que el teixit associatiu del municipi segueix tenint una salut de ferro.(àudio)

L’alcalde també s’ha referit en el missatge al caràcter solidari del municipi, expressat aquests darrers dies en nombroses iniciatives. També ha animat a afrontar el 2014 amb esperança i sentit col.lectiu, posant l’accent en què “ens queda molt per fer, i entre tots ho farem”.(àudio)

El missatge d’Any Nou es pot llegir en el butlletí municipal “Olèrdola Informació”, corresponent a aquest mes de desembre. Per Canal 20-Ràdio Olèrdola, al 107.0 de la FM, s’emet aquest dimarts 31 de desembre i dimecres 1 de gener, a les 13:00h, a les 20:00 h i a les 24:00 h.

Escolta el missatge d'Any Nou de l'alcalde d'Olèrdola, clicant aquí

Document Actions