Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

En el missatge d’Any Nou Lucas Ramírez fixa l’objectiu de seguir treballant “per ser més propers”

L’alcalde també planteja els propòsits d’oferir “més i millors serveis i buscar la igualtat a tots els nuclis”
Lucas Ramírez, alcalde d'Olèrdola
Lucas Ramírez, alcalde d'Olèrdola

dimarts 05 gener 2016

Lucas Ramírez ha aprofitat el primer missatge d’Any Nou que adreça als olerdolencs per a resumir algunes de les prioritats que s’ha fixat el govern municipal que encapçala. L’alcalde d’Olèrdola ha subratllat que treballaran per a seguir sent “ més propers, donar més i millors serveis” així com “buscar la igualtat a tots els nuclis”. Lucas Ramírez també ha assegurat en el missatge que se seguiria fent una “aposta ferma per la projecció del municipi”, donant suport a les entitats “i tot plegat, sense ofegar les butxaques de les nostres veïnes i veïns”.

En el missatge, l’alcalde recorda que Alternativa per Olèrdola va tornar a guanyar les eleccions municipals del passat mes de maig “encara amb més vots i guanyant a 3 de les 4 taules”. El triomf electoral “els va reforçar i vam sentir que seguíem gaudint del caliu i la confiança de la majoria dels nostres veïns”. Ramírez també valora que Josep Tort deixava l’alcaldia després de 12 anys de dedicació tancant una etapa “i marxant amb els principals objectius complerts”.

L’alcalde reitera que el govern prioritza els interessos  dels veïns i acaba el missatge desitjant “de tot cor, molta salut, molta força i il.lusió” per al 2016.

El missatge ha estat publicat en el butlletí municipal “Olèrdola Informació” d’aquest mes de desembre i s’ha emès per Canal 20-Ràdio Olèrdola. El podeu escoltar al servei de ràdio a la carta.

Document Actions