Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

En el ple de dimarts de l’Ajuntament d’Olèrdola prendrà possessió com a regidor Jordi Pardo i es preveu aprovar una modificació de pressupost d’1’2M

El ple s’ha convocat a les 19:30 h

divendres 01 abril 2022

 

La presa de possessió de Jordi Pardo com a nou regidor i una modificació de pressupost que  supera els 1’2 milions d’euros són dos dels punts destacats inclosos en l’ordre del dia del proper ple de l’Ajuntament d’Olèrdola, convocat per dimarts a les 19:30h. Jordi Pardo, del PSC, substitueix a Joan López i la modificació de pressupost es finança amb romanent de tresoreria.

El ple també preveu aprovar l’aplicació de l’increment retributiu dels empleats públics, d’acord amb allò que fixa l’estat. Un altre dels punts suposarà rectificar l’inventari de béns i drets de la corporació.

En el ple de dimarts es contempla donar llum verda a un conveni amb l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos per la millora del camí de la Rasa Fonda. També es preveu modificar la forma de gestió del servei públic de clavegueram. En els punts de dacions de compte s’inclou el decret d’aprovació de la liquidació del pressupost  del 2021. El plenari també debatrà un recurs de reposició contra un dels acords de ple del 30 de novembre, referent a l’ús d’un espai a Sant Miquel.  En l’apartat de mocions, es presenten fins a tres propostes: una per crear comunitats energètiques municipals; una altra d’adhesió a la declaració sobre Ucraïna elaborada pel  Fons de Cooperació i la xarxa d’alcaldes i alcaldesses per la Pau; i una tercera moció de suport a les mesures contra l’exclusió financera.

Com és habitual en les sessions de caràcter ordinari, el ple de l’Ajuntament d’Olèrdola de dimarts finalitzarà amb l’apartat d’informacions de les diferents regidories i el torn de precs i preguntes.

Document Actions