Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

En el ple de dimarts es preveu donar compte de la renúncia de Joan López com a regidor i aprovar les bases de les subvencions

La sessió s’ha convocat a les 19.30h i serà la primera que es realitzarà a la nova Sala de Plens del remodelat edifici de l’Ajuntament

divendres 28 gener 2022

 

Diversos són els fets destacats que marquen el proper ple de l’Ajuntament d’Olèrdola, convocat per dimarts de la setmana que ve, 1 de febrer, a les 19.30h. Entre aquests elements rellevants cal indicar que serà la primera sessió que es realitzarà a la nova Sala de Plens, ubicada en la planta baixa del remodelat edifici de l’Ajuntament.

A més de l’emplaçament, el contingut de la sessió també té aspectes d’interès i poc habituals. I és que  en la sessió es preveu donar compte de la renúncia com a regidor de Joan López. En la sessió també es preveu aprovar l’addenda 2022 al Pla Estratègic de Subvencions i la modificació de les bases que regulen la concessió de subvencions en els àmbits d’esports, cultura i matèria social.

També en el ple es preveu tractar una modificació de l’ordenança sobre l’increment de valor dels terrenys de naturalesa urbana. Un altre dels punts inclosos en l’ordre del dia és el de l’aprovació de les operacions de delimitació entre els termes municipals d’Olèrdola i Vilafranca del Penedès. També es preveu adjudicar el contracte de neteja de les dependències i equipaments que depenen de l’Ajuntament. Un altre dels acords que es preveuen prendre serà també el de l’aprovació inicial de la modificació dels estatuts del Consorci per a la Gestió Integral d’Aigües de Catalunya (CONGIAC).

En el ple es traslladen fins a tres mocions: una de rebuig a la MAT, promoguda per la Plataforma “NO a la MAT Alt Penedès”; una altra de millora de la seguretat dels ciclistes i de promoció del turisme esportiu; i finalment una tercera en suport al català a l’escola.

Com és habitual en els plens de caràcter ordinari, la sessió finalitzarà amb l’apartat d’informacions de les diferents regidories i el torn de precs i preguntes.

Document Actions