Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

En el ple del 30 de setembre es preveu aprovar el projecte d’urbanització de La Plana de Moja

L’alcalde assenyala que les obres d’urbanització podrien començar entre finals de 2013 i principis de 2014

dimecres 18 setembre 2013

Donar llum verda al projecte d’urbanització del sector de La Plana de Moja és un dels acords més rellevants que es preveuen adoptar en la propera sessió de ple de l’Ajuntament d’Olèrdola, prevista pel proper dilluns 30 de setembre. Així ho ha anunciat el mateix alcalde d’Olèrdola, Josep Tort, en declaracions al programa “Olèrdola Actualitat” de l’emissora de ràdio municipal.

Tort ha indicat que per a completar la documentació definitiva, el promotor del sector ha hagut de resoldre darrerament aspectes relacionats amb la previsió de passos elevats o la connexió del clavegueram. L’alcalde preveu que tota la documentació estigui enllestida per aprovar el projecte el 30 de setembre. Si no hi ha cap contratemps afegit, l’alcalde creu que les obres d’urbanització podrien començar entre finals d’aquest 2013 i principis de 2014.(àudio)

L’aprovació definitiva del Pal Parcial de La Plana de Moja tenia lloc ara fa gairebé 2 anys. Recordem que La Plana de Moja es tracta d’un nou sector de desenvolupament, situat en l’espai que hi ha entre les façanes del Celler Cooperatiu de Moja i l’escola. Suposarà la urbanització de 35.000 metres quadrats, dels quals la superfície màxima de sòl residencial és de 17.500 metres quadrats. El pla preveu construir 121 habitatges, 47 dels quals seran de protecció oficial. La resta quedaran distribuïts en 64 cases en filera i 10 cases aïllades.

L’alcalde també anunciava que un dels acords importants que es preveuen prendre en el proper ple és el destinar romanent de tresoreria per a l’amortització de crèdits. La decisió compleix la normativa estatal i es pren també davant l’absència de concreció pel que fa a les convocatòries d’inversions del PUOSC, Xarxa i Feder. (àudio)

Des del govern s’assenyala que la hisenda municipal està en disposició de poder prioritzar en propers exercicis inversions amb l’impuls de l’Ajuntament i incloure subvencions per a facilitar que les empreses creïn llocs de treball al municipi.(àudio)

Tort també apuntava que la falta de concessió dels programes de subvencions que convoca Diputació i Generalitat provoquen que els municipis no puguin complir amb les previsions d’actuacions que van incloure en els seus programes.


 

Document Actions