Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

En el ple municipal de dilluns es donarà compte de la liquidació del pressupost de 2012

La sessió de ple de l’Ajuntament també preveu aprovar una nova ordenança fiscal pel lloguer de la xarxa d'antenes wi-fi

divendres 12 abril 2013

En sessió de ple convocada dilluns a les 8 del vespre, el ple de l’Ajuntament d’Olèrdola preveu aprovar una modificació de les ordenances fiscals que ha de regular el preu públic per a la utilització de la xarxa d’antenes wi-fi municipal. La nova ordenança fixarà els preus que hauran de satisfer les empreses operadores que desitgin fer ús d’aquesta xarxa instal·lada per l’Ajuntament, tal i com assenyala Mireia Marín, secretària accidental de l’Ajuntament d’Olèrdola.(àudio)

Dins de l’àrea d’Hisenda, altres punts que tractarà el ple seran els de donar compte de la liquidació del pressupost de 2012, una modificació del pressupost d’aquest 2013 i donar compte de l’informe trimestral de tresoreria. Mireia Marín avançava que el pressupost de 2012 s’ha tancat amb un romanent líquid de tresoreria de 307.908 €.(àudio)

El ple també contempla l’aprovació del reglament del servei d’Arxiu Municipal, així com resoldre al.legacions i aprovar de manera definitiva el catàleg de camins rurals.

En aquesta sessió de dilluns, l’Ajuntament també preveu l’aprovació inicial per la concessió d’un ús privatiu de la zona esportiva de Daltmar, que inclou pistes, piscina i servei de bar. (àudio)

Com és habitual en les sessions ordinàries de ple de l’Ajuntament d’Olèrdola, el ple finalitzarà amb l’apartat d’informacions de les diferents regidories i amb el torn de precs i preguntes.

Escolta l'entrevista a Mireia Marín, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Convocatòria del ple

 

Document Actions