Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

En el pregó de la Festa Major Carles Àlvarez exposarà la seva visió de Sant Miquel

El pregó s’ha programat a les 22:15 d'aquest dijous, després de la “tronadeta” d’inici de festes
Carles Álvarez, pregoner de la FM'12 de Sant Miquel
Carles Álvarez, pregoner de la FM'12 de Sant Miquel

dimarts 09 octubre 2012

 

Per Carles Álvarez, Sant Miquel d’Olèrdola és “el millor poble del món”. Així s’ha expressat a l’hora d’anunciar algunes de les temàtiques que tractarà en el pregó de la Festa Major de Sant Miquel, que pronunciarà aquest dijous a la nit, a un quart d’onze, a l’interior del Local Social Rossend Montané.

Álvarez té 46 anys d’edat, és administratiu de professió i al poble se’l coneix per la seva participació activa en les activitats que es convoquen. També ha estat vinculat a La Plana Rodona, a l’antiga colla de Diables i actualment és membre de la Junta del Base Olèrdola, a més de ser soci de la Societat La Lleialtat. Confessa que va rebre l’oferiment de ser pregoner amb “sorpresa i no gaire il.lusió”. Amb el pas dels dies, s’ha anat fent a la idea i assegura que ara li fa gràcia. El pregó se’l planteja com una manera d’exposar la seva visió de com és Sant Miquel i la seva gent. (àudio)

Nascut a Moja, assegura que la visió que els veïns tenen del municipi es veu condicionada en funció del nucli en el que hi viuen. Per ell Sant Miquel és el millor poble del món, amb una tranquil·litat que els veïns volen mantenir. (àudio)

El pregó tindrà una durada aproximada de 20 minuts i Carles Álvarez està estudiant introduir alguna sorpresa que no definirà fins l’últim moment. Assegura que en el pregó ha volgut expressar allò que sent. (àudio)

El pregó es preveu que comenci a un quart d’onze de la nit, després de la “tronadeta” d’inici de la Festa. L’endemà divendres es podrà escoltar íntegrament el pregó, a partir de la una del migdia, en un programa especial que oferirà Canal 20-Ràdio Olèrdola dedicat a la Festa Major de Sant Miquel .

 

Document Actions