Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

En el pregó de la Festa Major Meritxell Arenas reflexionarà sobre “què m’agrada i em fa feliç” de Sant Miquel d’Olèrdola

La doctora Meritxell Arenas defineix el poble com “acollidor i actiu”. El pregó el pronunciarà al Local Rossend Montané aquest divendres, a les 21.30h
Meritxell Arenas
Meritxell Arenas

dimecres 06 octubre 2021

Fer un resum de la seva vida a Sant Miquel i reflexionar sobre què li agrada del poble. Aquest és un dels propòsit principals que s’ha fixat Meritxell Arenas a l’hora d’afrontar l’elaboració del pregó de la Festa Major de Sant Miquel d’Olèrdola que pronunciarà aquest divendres. L’acte, un dels més destacats de la Festa Major, serà la  primera de les propostes del programa  i s’ha previst a les 21.30h, al local Rossend Montané. En una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola, Meritxell Arenas definia el poble de Sant Miquel com “un poble acollidor i molt actiu”.(àudio)

Per Meritxell Arenas, haver rebut l’encàrrec de fer el pregó suposa tot un reconeixement. El format de l’acte serà clàssic. Serà un pregó llegit, amb la projecció d’un “powerpoint” que anirà acompanyant les seves paraules i un vídeo final amb un recull d’imatges del poble que li transporten a moments de felicitat viscuts a Sant Miquel.

 Sant Miquel d’Olèrdola no és per Meritxell Arenas un “poble dormitori”. Sempre s’ha integrat en les activitats del poble.(àudio)

Per Meritxell Arenas, la distinció entre miquelencs “de sempre” i  “nouvinguts” pot no semblar lògica però és una diferenciació que es fa igualment en altres pobles.(àudio)

Professional compromesa

Meritxell Arenas és cap d’oncologia radioteràpica de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus. És vocal de la Junta del Col·legi de Metges de la demarcació de Tarragona i professora titular a la Universitat Rovira i Virgili. És patrona de projectes de recerca a l’Associació Espanyola de Lluita Contra el Càncer i col·laboradora en l’Associació solidària Amadeu Pelegrí.

El 2017 va oferir la xerrada que a Olèrdola va commemorar el 8 de Març, dia Internacional de les Dones.

Escolta l’entrevista a Meritxell Arenas, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions