Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

En el pregó de la FM de Sant Pere Molanta Anna Raventós farà una crida a recuperar l’alegria i a afrontar les dificultats amb ànim positiu

Anna Raventós, de La Posada, repassarà la seva trajectòria al poble i anuncia que en el pregó hi haurà alguna sorpresa
Anna Raventós Lorenzo
Anna Raventós Lorenzo

dimecres 11 agost 2021

Anna Raventós Lorenzo serà l’encarregada de pronunciar el pregó de la Festa Major de Sant Pere Molanta, aquest divendres a dos quarts de 9 del vespre. El lloc no serà a l’interior de la sala de la Societat Principal-Unió, com era habitual, sinó a la pista poliesportiva en compliment de les mesures per prevenir la COVID-19. Anna Raventós, en una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola, apuntava que vol que el pregó contribueixi a recuperar l’alegria i a afrontar amb ànim positiu les dificultats.(àudio)

Anna Raventós Lorenzo té 41 anys d’edat, és mare de 3 fills i és molt coneguda per regentar el restaurant La Posada de Sant Pere Molanta. Ha format part del grup de teatre El Folre, del Grup de Joves de Sant Pere Molanta i de l’AMPA de l’escola Rossend Montané. Durant el pregó repassarà la seva trajectòria al poble i anuncia que oferirà alguna sorpresa. El restaurant hi estarà molt present. (àudio)

L’Anna Raventós ha comptat amb l’ajuda de la seva mare i de la seva germana a l’hora de fer el pregó. L’any 2014, com a integrant del grup El Folre, ja va participar en el pregó col·lectiu  que va oferir la formació teatral. Però la situació és molt diferent perquè la responsabilitat ara es porta en solitari.(àudio)

Anna Raventós va rebre amb sorpresa i il·lusió l’encàrrec de fer el pregó. Per a ella, va ser una molt bona notícia perquè entén que també suposa un reconeixement a la tasca feta al poble. Es dona el cas que un dels germans de l’Anna, en Jordi Raventós, ja va ser pregoner de la Festa Major de Sant Pere Molanta el 2009. La seva mare, Fina Lorenzo, va oferir la xerrada que va commemorar a Olèrdola el Dia Internacional de la Dona, el 7 de març de 2020.

Escolta l'entrevista a Anna Raventós, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

L'enregistrament del pregó es podrà escoltar, a partir del mateix divendres a la nit, a través del servei de Ràdio a la Carta. També s'emetrà íntegre, al 107.0 de la FM, a les 15.00h de dissabte 14 i de diumenge 15 d'agost.

Document Actions