Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

En el pregó de la FM, Mauri Ullate vol transmetre “la responsabilitat que suposa ser de Sant Miquel”

Ullate també anuncia que farà suggeriments per apropar els grups municipals
Mauri Ullate, pregoner de la Festa Major de Sant Miquel 2013
Mauri Ullate, pregoner de la Festa Major de Sant Miquel 2013

dimarts 08 octubre 2013

Transmetre la responsabilitat que suposa ser de Sant Miquel. Aquest és un dels propòsits principals que s’ha fixat Mauri Ullate a l’hora d’afrontar l’elaboració del pregó de la Festa Major de Sant Miquel, segons avançava el mateix Ullate en una entrevista al programa “Olèrdola Actualitat” de Canal 20-Ràdio Olèrdola. L’acte del pregó de la Festa Major de Sant Miquel s’ha programat aquest divendres a les 11 de la nit i es farà, per petició del pregoner, a la Sala del Conill.

Maurici Ullate Valls té 41 anys d’edat i treballa a l'Ajuntament d'Olèrdola. Tenint en compte la seva trajectòria de compromís amb Sant Miquel i el municipi d’Olèrdola, la seva elecció com a pregoner de la Festa Major d’aquest 2013 no ha estat cap sorpresa. De petit va formar part del grup de teatre l’Arrel. Després va passar a ser integrant de la Comissió de Festes i de la Junta de la Societat. També ha estat membre dels Diables de Sant Miquel i va ser fundador del Base Olèrdola, formant encara part de la seva Junta Directiva. Com a jugador de futbol va passar per les categories inferiors del Moja i pels equips amateurs de La Plana Rodona i del Sant Pere Molanta.

Les referències al futbol i al món de l’esport estaran ben presents en el pregó d’aquest divendres. Un bon exemple és quan es refereix a les seves sensacions com a pregoner. I és que diu sentir-se com un jugador de futbol que arriba a la final d’un campionat i l’entrenador li encarrega llençar un penal.(àudio)

Un dels continguts destacats que vol transmetre als veïns és el de ser conscients de la responsabilitat que suposa ser de Sant Miquel i d’Olèrdola. També es centrarà en exposar vivències de la Festa Major.(àudio)

El pregó no passarà per alt alguna valoració sobre la situació actual del municipi, però sempre acompanyant-ho de suggeriments. En aquest sentit indicava que faria una “proposta d’apropament” per a millorar la relació entre els grups polítics municipals.(àudio)

L’elecció de la Sala del Conill com a escenari del pregó està ben meditada. Amb aquesta tria, Ullate vol ajudar a recordar com eren les festes majors quan encara no hi havia el Local Rossend Montané.(àudio)

Conegut per la seva predisposició a treballar per Olèrdola i per Sant Miquel, Mauri Ullate assenyala que per a ell “és una sort” poder dedicar el seu temps al seu poble i al seu municipi. També assenyala que aquest compromís de treball pel benefici comú ho ha après de casa seva i d’haver treballat amb persones com Rossend Montané, Agustí Quadres o Josep Anton Tubella.

Escolta l'entrevista a Mauri Ullate, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions