Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

En el proper ple l’Ajuntament preveu aprovar el projecte d’urbanització de La Plana de Moja

Tot apunta que la sessió tindrà lloc dins del mes de setembre

dimarts 09 juliol 2013

Segueixen els tràmits per a urbanitzar el sector de La Plana de Moja. Tot i que el context econòmic podria indicar que aquesta possibilitat estaria molt lluny de realitzar-se, el procés no s’atura i va superant requisits. El desembre s’anunciava que l’Ajuntament havia acceptat la reparcel·lació voluntària d’aquest àmbit de desenvolupament urbanístic. Aquest model evita la creació d’una Junta de Compensació i facilita “una major fluïdesa en la tramitació”, segons assenyalava l’Ajuntament. Joan Forns, regidor d’urbanisme de l’Ajuntament d’Olèrdola, ara anuncia que en el proper ple municipal es podria aprovar el projecte d’urbanització de La Plana de Moja. Per a que això sigui possible només resten els pertinents informes de les empreses de subministraments. (àudio)

L’acord dels propietaris va evitar la constitució de la Junta de Compensació. L’empresa promotora, recordava Joan Forns, sempre ha demostrat interès en urbanitzar aquest sector de Moja.(àudio)

Joan Forns reconeix que urbanitzar nous sectors no és massa habitual en l’actual context econòmic de crisi, però l’empresa promotora manté la seva voluntat de fer-ho tan aviat com sigui possible,segons assenyala el regidor d’urbanisme.(àudio)

L’aprovació definitiva del Pal Parcial de La Plana de Moja tenia lloc  el desembre de l’any 2011. Recordem que La Plana de Moja es tracta d’un nou sector de desenvolupament, situat en l’espai que hi ha entre les façanes del Celler Cooperatiu de Moja i l’escola. Suposarà la urbanització de 35.000 metres quadrats, dels quals la superfície màxima de sòl residencial és de 17.500 metres quadrats. El pla preveu construir 121 habitatges, 47 dels quals seran de protecció oficial. La resta quedaran distribuïts en 64 cases en filera i 10 cases aïllades.

Escolta l'entrevita a Joan Forns, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions