Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

En el seu 10è aniversari el grup de Carnaval de Sant Miquel “Tots per un” participa en les rues d’aquest 2024 amb “Dracònica, les guardianes del drac”

Està integrat per 64 persones i aquest cap de setmana tenen 7 compromisos, incloent la rua d’aquest diumenge al migdia als Monjos

divendres 09 febrer 2024

En el seu 10è aniversari el grup de Carnaval de Sant Miquel d’Olèrdola “Tots per un” participa en els rues d’aquest 2024 amb “Dracònica, les guardianes del drac”. El grup està integrat per 64 persones i la temàtica es basa en l’èpic personatge d’una  guardiana de dracs, amb una carrossa que simula un castell en rues  i un vestuari de les disfresses inspirat en les armadures medievals. El casc és de color daurat i platejat, i llueixen una capa en forma d’ala.

Aquest divendres “Tots per un” estaran a la rua de Calafell poble i participaran en la “batalla de coreos” de Cunit. Dissabte formaran part de les rues de Segur de Calafell, Cubelles i Calafell platja, mentre que diumenge al migdia se’ls podrà veure a la rua dels Monjos i després a la de Calafell platja.

Document Actions