Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

En el seu missatge d'Any Nou, Lucas Ramírez assenyala que "estem motivats, il·lusionats i amb moltes ganes de millorar els serveis de l’Ajuntament"

L'alcalde subratlla que "des del primer minut del nou mandat estem treballant per complir tots els compromisos"
Lucas Ramírez, alcalde d'Olèrdola
Lucas Ramírez, alcalde d'Olèrdola

dilluns 30 desembre 2019

 

En el seu missatge d'Any Nou, publicat al butlletí municipal "Olèrdola Informació" d'aquest mes de desembre, l'alcalde, Lucas Ramírez, posa l'accent en què el govern municipal està molt motivat, il.lusionat i amb moltes ganes de millorar "els serveis , la proximitat de l’ajuntament cap al ciutadà i d’iniciar projectes importants pel benestar de les olerdolenques i olerdolencs".

L'alcalde aprofita el missatge per a detallar alguns dels projectes d'impuls municipal que es treballaran durant el 2020. S'indica que s'iniciaran els tràmits per adquirir els terrenys del camp de futbol de Sant Pere Molanta; també que es realitzaran les obres de reforma de l'edifici de l'Ajuntament; "es començaran les obres del nou consultori de Moja"  i " s’iniciaran els tràmits per la redacció de diferents projectes d’accessibilitat als nuclis de St.Miquel, St.Pere i Moja". En el missatge també s'assenyala que se seguirà treballant "colze a colze amb les juntes de compensació de Can Trabal i Daltmar, perquè volem millorar els serveis i la comunicació". També es fa referència al propòsit de que "els nostres joves es quedin al municipi i per això iniciem ajuts per afavorir l’habitatge assequible" i s'explicita que es farà la recollida de residus porta a porta " a tot el municipi i  així millorar la gestió del reciclatge."

En l'inici del missatge, Lucas Ramírez fa referència a que la situació política de Catalunya i el canvi climàtic reclamen "consens i equilibri" i posar per davant el bé comú de la societat en front "d'interessos partidistes o econòmics".

L'alcalde recorda que deixem un any, el 2019, on Alternativa per Olèrdola obtenia en les eleccions municipals de maig els millors resultats de la seva història, tot afegint que "des del primer minut del nou mandat estem treballant per complir tots els compromisos". L'alcalde també agraeix la implicació de tot l'equip humà que treballa al consistori . Per cloure el missatge, l'alcalde desitja " una bona sortida i entrada d’any i sobretot salut i molta il·lusió per començar el proper i esperat 2020".

 

A continuació reproduïm el text íntegre el missatge d'Any Nou de l'alcalde d'Olèrdola:

 Benvolgudes veïnes i veïns,

Som al mes de desembre, venim d’uns mesos d’intensitat política, tant a nivell municipal com a nivell estatal i mundial.

Estem vivint en una societat més conscienciada sobre les responsabilitats i obligacions dels governs cap als ciutadans i cap a l’entorn que ens envolta. Permeteu-me fer una petita reivindicació a dos dels temes que estan afectant directament a la població: un d’ells la situació política a Catalunya i  el canvi climàtic que poc a poc està afectant al territori amb els seus cops imparables.

Dos temes molt diferents però que tenen un punt en comú, la gestió dels nostres governants i de les polítiques que apliquen per fer front als problemes causants de tots aquests canvis. Cal  buscar un consens i equilibri perquè d’ells depenem molts milions de persones que  volem benestar, i el mes important, un futur millor per els nostres fills. Cal que posin el bé comú de la societat, en front del seus interessos partidistes o econòmics.

Tornant al que ens afecta més directament, i fent una valoració de l’any 2019, recordem que hem tingut un inici d’any que ha incrementat la seva activitat política fins al mes de maig, amb les eleccions municipals, on Alternativa per Olèrdola hem obtingut els millors resultats de la nostra història.

Vam tornar a guanyar les eleccions, encara amb més vots i guanyant per primera vegada a totes les meses electorals.

Aquesta renovació de la confiança dels nostres veïnes i veïns ens reforça i al mateix temps ens lliura una responsabilitat en el que sempre ha estat el motiu de la nostra existència: EL TREBALL I COMPROMÍS PER OLÈRDOLA I LA SEVA GENT.

Des del primer minut del nou mandat estem treballant per complir tots els compromisos i les noves propostes que portem al programa electoral.

Aprofitem per fer una pinzellada d’aquells temes que anirem treballant durant el 2020 per què  en tingueu coneixement:

  • S’iniciaran els tràmits d’adquisició del camp de futbol de Sant Pere
  • Es duran a terme les obres de reforma de l’ajuntament per millorar el funcionament i l’atenció al ciutadà
  • Es començaran les obres del nou consultori de Moja
  • S’iniciaran els tràmits per la redacció de diferents projecte d’accessibilitat als nuclis de St.Miquel, St.Pere i Moja
  • Volem fer més pròxim el Servei al ciutadà, així que descentralitzarem diferents serveis
  • Seguirem treballant colze a colze amb les juntes de compensació de Can Trabal i Daltmar, perquè volem millorar els serveis i la comunicació
  • Volem que els nostres joves es quedin al municipi i per això iniciem ajuts per afavorir l’habitatge assequible
  • Farem la recollida de residus porta a porta a TOT EL MUNICIPI i així millorar la gestió del reciclatge

Com podeu veure estem ben motivats,  il·lusionats i amb moltes ganes de millorar els serveis , la proximitat de l’ajuntament cap al ciutadà i d’iniciar projectes importants pel benestar de les olerdolenques i olerdolencs.

 

Durant aquestes festes nadalenques carregarem energia per tornar amb més empenta el proper any i seguir treballant de valent per assolir tots aquells compromisos que devem a les nostres veïnes i veïns.

Aquesta feina és gràcies a tot l’equip humà que treballa al consistori. A tots ells gràcies per la implicació.

I per anar acabant, us vull desitjar de tot cor que gaudiu amb alegria fins l’últim instant d’aquestes festes amb els  vostres amics i familiars.

Desitjar-vos una bona sortida i entrada d’any i sobretot salut i molta il·lusió per començar el proper i esperat 2020.

 

Lucas Ramírez Búrdalo                                                 BON NADAL I FELIÇ ANY 2020      

Alcalde d’Olèrdola

 

 

Document Actions