Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

En el seu missatge de Cap d’Any l’alcaldessa fixa el propòsit de fer possible “que tothom pugui realitzar amb plenitud el seu projecte de vida a Olèrdola”

Fina Mascaró subratlla que des de l’Ajuntament es continuarà prioritzant el benestar de la ciutadania i la millora de serveis
Fina Mascaró, alcaldessa d'Olèrdola
Fina Mascaró, alcaldessa d'Olèrdola

divendres 29 desembre 2023

 

En el primer missatge de Cap d’Any que realitza com a alcaldessa d’Olèrdola, Fina Mascaró ha fixat el propòsit de dedicar “tots els nostres esforços, capacitats i treball” a fer possible que tothom “pugui realitzar amb plenitud el seu projecte de vida a Olèrdola”. El missatge s’ha publicat en el butlletí municipal “Olèrdola Informació” d’aquest mes de desembre i també inclou l’orgull de l’alcaldessa d’encapçalar “un equip plural, cohesionat i ben unit que prioritza el benestar dels veïns i veïnes, promovent actuacions que milloren serveis”.

En el text, Mascaró també es refereix al fet d’haver estat la primera dona que ha estat escollida per assumir l’alcaldia del municipi . Des d’aquesta responsabilitat assenyala que està “convençuda que és possible una altra manera de fer política. Feminista, empàtica, integradora i republicana”.  L’alcaldessa també fa una crida a lluitar per un món de pau i justícia, tot afegint que existien motius per estar “il·lusionades i mirar el futur amb esperança” perquè, en clau municipal, aquesta esperança està fonamentada en el treball, la concreció de projectes “i amb la fortalesa de disposar a l’Ajuntament d’excel·lents professionals”.

 

A continuació reproduïm íntegre el text del missatge de Cap d’Any de l’alcaldessa:

 Benvolgudes veïnes, benvolguts veïns

En aquestes dates tan especials, és per a mi un gran plaer adreçar-me a vosaltres per traslladar-vos els millors desitjos pel nou any. Ho faig per primera vegada com a alcaldessa, carregada d’il·lusió i compromesa en no defallir per contribuir des de l’Ajuntament a millorar la vida de tota la ciutadania. Els reptes a resoldre són molts i mentre hi hagin famílies a Olèrdola que passin dificultats no haurem assolit els objectius. Per això us vull assegurar que posarem tots els nostres esforços, capacitats i treball per evitar que ningú es quedi al marge i que tothom pugui realitzar amb plenitud el seu projecte de vida a Olèrdola.

M’enorgulleix encapçalar un equip plural, cohesionat i ben unit que prioritza el benestar dels veïns i veïnes, promovent actuacions que milloren serveis. Ho fem escoltant a la ciutadania de tot el municipi. Posant atenció al batec de les entitats. Atenent necessitats i afrontant-les amb dedicació i treball col·lectiu, des d’una manera de fer pròxima i atenta als detalls. Perquè l’Ajuntament som totes i tots. I la nostra raó de ser és estar al vostre servei.

Tinc l’honor de ser la primera dona que ha estat escollida per assumir l’alcaldia del municipi. I des d’aquesta responsabilitat estic convençuda que és possible una altra manera de fer política. Feminista, empàtica, integradora i republicana.

Les injustícies i les desigualtats ens interpel·len a no resignar-nos. A seguir lluitant per un món de pau i justícia, on tothom  pugui viure amb dignitat. Ser conscients d’aquestes realitats no ens ha d’impedir estar il·lusionades i mirar el futur amb esperança. És una esperança que no és ingènua. Que té fonament. Perquè es basa en la capacitat de treball, en la concreció de projectes i també amb la fortalesa que dona disposar a l’Ajuntament d’excel·lents professionals, treballadors i treballadores implicats amb Olèrdola. Aquest equip humà és un dels grans actius que té el municipi i els hi vull agrair públicament el seu compromís per fer d’Olèrdola un lloc millor per viure-hi.

Que aquest 2024 que estem a punt d’estrenar sigui un any on pugueu complir els vostres propòsits. De tot cor.

Bon Nadal i feliç Any Nou

 

Fina Mascaró Bujaldón

Alcaldessa d’Olèrdola

 

Galeria d'Imatges

EscritAnyNouOk.jpg

Document Actions