Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

En funcionament la nova web municipal, amb més continguts, nou disseny i adaptada a dispositius mòbils

Un dels propòsits és el de facilitar al màxim les possibilitats de realitzar tràmits de manera telemàtica

dimecres 05 desembre 2018

 

Des d’aquest dimarts, l’Ajuntament d’Olèrdola disposa d’una nova web. Sense canviar l’adreça olerdola.cat, la nova web s’ha redissenyat i ofereix una imatge més dinàmica, inclou més continguts i té entre els seus principals propòsits adaptar-se a dispositius mòbils. Salvi Vendrell, coordinador de noves tecnologies de l’Ajuntament d’Olèrdola, posa l’accent en què el canvi s’adapta a les necessitats dels actuals usos de connexió.(àudio)

 I és que fins el 60 % d’entrades registrades a la web es fan des de tabletes o telèfons mòbils. L’apartat de turisme es reforça, amb la geolocalització dels serveis que té Olèrdola. Amb la voluntat d’augmentar les possibilitats per a fer tràmits telemàtics també s’inclou l’opció  de veure la disponibilitat d’espais municipals que es poden llogar, com els centres cívics o les barbacoes de la Muntanyeta.(àudio)

La web inclou fins a 140 serveis i tràmits municipals. L’organització d’aquests continguts s’ha organitzat buscant que l’usuari pugui fer de maner àgil la consulta o el tràmit que desitja.(àudio)

Escolta l’entrevista a Salvi Vendrell, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions