Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

En les municipals d’aquest diumenge poden votar a Olèrdola 2.716 electors, un 3’7 % més que fa 4 anys

La xifra conjunta al municipi del cens per a les eleccions al Parlament Europeu és idèntica
Imatge d'arxiu d'una votació a Sant Miquel
Imatge d'arxiu d'una votació a Sant Miquel

divendres 24 maig 2019

 

Fins a 2.716 olerdolencs i olerdolenques, majors de 18 anys, tenen dret a vot en les eleccions municipals d’aquest diumenge. La xifra representa un increment del 3’7% respecte el cens electoral de les darreres eleccions municipals, quan llavors tenien dret a vot 2.618 persones, 98 menys que aquest diumenge 26 de maig. La xifra global del cens per a les eleccions europees és idèntica, per bé que amb alguna lleu correcció per efecte dels electors estrangers residents que tenen dret a vot al municipi. En la taula de Sant Pere hi ha censada una persona més a les eleccions municipals que a les europees. I en canvi a la de Sant Miquel, el cens de els eleccions al Parlament Europeu té un elector més que no pas el de els municipals.

A Olèrdola hi ha quatre taules electorals. Dues d’elles, al Centre Cívic La Xarxa de Moja. Una amb 520 electors i l’altra amb 571. A la taula de Sant Miquel, situada al local social Rossend Montané, hi poden votar 814 electors, veïns de Sant Miquel, Viladellops i Daltmar. Mentre que a la taula de Sant Pere Molanta, ubicada al Centre Cívic Gatzara, estan inscrites 811 persones, entre veïns de Sant Pere Molanta i Can Trabal.

Els col·legis electorals obriran a les 9 del matí i es podrà votar de manera ininterrompuda fins les 8 del vespre. L’Ajuntament facilita un servei gratuït de transport per poder anar  a votar des de Daltmar, Can Trabal i Viladellops.

Document Actions