Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

En marxa els tràmits per a la instal·lació de càmeres lectores de matrícules a Olèrdola

El regidor de seguretat, Jordi Pardo, anuncia que aquest octubre s’aprovarà una modificació de pressupost que inclou la redacció del projecte per així poder avançar en la licitació
Jordi Pardo, regidor de seguretat
Jordi Pardo, regidor de seguretat

dijous 05 octubre 2023

 

Els tràmits perquè Olèrdola disposi de càmeres lectores de matrícules ja estan en marxa. En el ple de l’Ajuntament que es preveu celebrar  dimarts 17 d’octubre es preveu aprovar una modificació de pressupost que inclou una partida per a redactar el projecte d’aquesta instal·lació. Així ho exposava en una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola el regidor de seguretat, Jordi Pardo. El propòsit és que les càmeres s’instal·lin durant el 2024 i que s’ubiquin en els accessos de Moja, Sant Pere Molanta, Sant Miquel, Daltmar, Can Trabal i també en els polígons.(àudio)

La instal·lació de càmeres està subjecte a la legislació i s’inscriu dins de les mesures que el nou govern plural implementa amb el propòsit de millorar la seguretat del municipi. En aquesta línia, Pardo recordava que a partir del mes de gener el servei d’agents municipals estarà operatiu tots els dies de l’any després d’haver-ho consensuat amb els propis agents. També precisava que els agents ja han treballat recentment de nit, com així s’ha pogut comprovar en l’atenció a serveis durant les festes majors. Jordi Pardo assenyalava que preveuen que es treballi durant algunes nits puntuals, per bé que no s’anunciarien per qüestions de seguretat.

Campanya de civisme

El regidor de seguretat també exposava que properament, entre finals d’octubre i mitjans de novembre, es realitzarà una campanya de foment del civisme que se centrarà en la mobilitat, la tinença d’animals, el condicionament de parcel·les, la seguretat vial i la cura del medi ambient.(àudio)

“Pataleta” d’ApO contra el PSC

En un altre àmbit de coses, Jordi Pardo ha valorat que el recurs presentat contra la constitució del PSC com a grup municipal de l’Ajuntament d’Olèrdola és “una pataleta d’ApO” que no entenen “quan hem sigut socis de govern durant 8 anys”. Pardo explicava que es va presentar la documentació abans de la distribució del cartipàs.

El portaveu del PSC responia a les manifestacions recents de Jordi Catasús, portaveu d’ApO, segons les quals no tots els votants del PSC estarien d’acord amb el pacte que ha permès constituir el nou Govern.  Pardo recordava que durant la campanya el PSC va explicar de manera clara la seva posició favorable a un nou govern si ApO no revalidava la majoria absoluta. Pardo afegia que “potser per això el PSC ha assolit més votants” i convidava a ApO a que reflexionés.(àudio)

Durant l’entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola, Jordi Pardo oferia una valoració molt positiva del treball i funcionament del nou govern i en destacava el seu elevat ritme de treball per a millorar el municipi.

Document Actions