Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

En marxa les obres de reurbanització del carrer Manel Crespo de Sant Pere Molanta

L’Ajuntament vetlla perquè els treballs finalitzin dins el termini previst i destaca la millora d’accessibilitat que suposarà el pas a plataforma única

dilluns 23 maig 2022

Les obres de reurbanització del carrer Manel Crespo de Sant Pere Molanta ja estan en marxa. Des de l’Ajuntament d’Olèrdola el regidor d’urbanisme, Juanma Samblás, assenyalava que el ritme que es portava fins ara d’execució dels treballs no és el que s’havia planificat en el moment d’adjudicar-se les obres, però afegia que l’Ajuntament està vetllant perquè l’empresa adjudicatària compleixi el termini establert en el contracte i les obres finalitzin abans d’acabar el mes d’agost.(àudio)

Per l’Ajuntament, la reurbanització del carrer mossèn Manel Crespo és una obra “significativa” i d’importància dins de la planificació de passar a plataforma única i de millora d’accessibilitat que es projecta continuar fent a Sant Pere Molanta, Moja i Sant Miquel. Les obres també comporten el soterrament d’instal·lacions i la millora de l’enllumenat públic.(àudio)

Una de les característiques del carrer que condiciona la realització de les obres és la seva reduïda amplada. Samblás es mostrava convençut que l’obra serà una bona referència per al pas a plataforma única d’altres carrers del municipi. També afegia que l’empresa és la primera interessada en complir amb els terminis fixats en el contracte.(àudio)

Les obres de reurbanització del carrer Manel Crespo de Sant Pere Molanta van ser adjudicades per un import de prop de 300.000 €.

Escolta l’entrevista a Juanma Samblás, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions