Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

En motiu del Dia Europeu dels Parcs Naturals diumenge s’ofereix de manera gratuïta la visita “ El Pla dels Albats: on la pedra pren forma de cos humà”

La visita s’ha programat a les 11.00 i durant tot el dia hi haurà jornada de portes obertes al MAC Olèrdola

dijous 20 maig 2021

En motiu del Dia Europeu dels Parcs Naturals, la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació promou prop d’una cinquantena d’activitats per commemorar l'efemèride en els 12 espais naturals que gestiona. Des del MAC Olèrdola es proposa per diumenge la visita guiada "El Pla dels Albats: on la pedra pren forma de cos humà", a les 11 del matí, amb sortida des de l’aparcament de l’entrada al Conjunt Monumental d'Olèrdola. 

L’activitat pretén acostar al visitant la vida quotidiana d’una de les ciutats medievals més importants de l’alta edat mitjana a Catalunya, mitjançant les últimes excavacions arqueològiques realitzades en el barri de fora muralles, conegut com a Pla dels Albats.

Les places són limitades i cal inscripció prèvia. L’edat recomanada per a fer la visita és a partir dels 10 anys 

Mesures Covid-Free:

La visita es realitza a l'aire lliure, a l'exterior del conjunt d'Olèrdola. Durant l'activitat s'haurà de mantenir la distància de seguretat indicada, i caldrà portar mascareta en tot moment. La recepció del Museu compta amb dispensadors de gel hidroalcohòlic.

 

Més informació i reserves a Via Penedès

Document Actions