Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

En només 10 dies l’ANC d’Olèrdola omple 2 autocars per anar a la “Via Lliure”

Olèrdola té assignat el tram 87 per contribuir a omplir l’avinguda Meridiana de Barcelona aquest 11 de setembre

divendres 07 agost 2015

En cada activitat que impulsen, l’ANC demostra la seva innegable capacitat de convocatòria. En el cas del grup territorial d’Olèrdola, una mostra clara d’aquesta àmplia incidència de l’entitat la tenim en els preparatius de la “Via Lliure”, la mobilització convocada aquest 11 de Setembre per omplir l’avinguda Meridiana de Barcelona. I és que en només 10 dies s’han omplert al municipi els dos autocars que l’ANC organitzava per a fer el desplaçament des d’Olèrdola fins a la Meridiana. Ho explicava la coordinadora del grup territorial de l’ANC a Olèrdola, Helena Mestre.(àudio)

L'ANC convoca la Via Lliure per demanar “que s’engegui el procés per construir la República Catalana”. La Meridiana es dividirà en 135 trams, tants com escons té el Parlament de Catalunya. Aquests trams s’agrupen alhora en 10 eixos que expressen els valors que l’ANC vol que tingui una Catalunya independent: l’equilibri territorial, la diversitat, la solidaritat, l’obertura al món, la sostenibilitat, la igualtat , la innovació, la regeneració democràtica, educació i cultura, benestar i justícia social. Les territorials penedesenques tenen assignats  trams corresponents a la igualtat, dels trams 86 al 92 de la Via. En el cas d’Olèrdola, li ha correspost el 87, juntament amb territorials de la comarca com les dels Monjos i Castellet i la Gornal. Helena Mestre destcava que amb mobilitzacions com aquesta de l’11 de setembre es vol donar un impuls definitiu a la construcció d’aquest nou país. (àudio)

Helena Mestre és la nova coordinadora territorial d’Olèrdola, prenent el relleu de Xavi Carrasco. Mestra explica que en un moment tan important pel país com l’actual, entenia que tothom s’hi ha d’implicar. (àudio)

Qui desitgi participar en la Via Lliure , ho pot fer inscrivint-se a través de la web de l’ANC, assemblea.cat. Si es vol assistir a la mobilització compartint tram amb la territorial d’Olèrdola, recordeu que en la inscripció cal especificar que es tria el tram  87. El tram es troba prop de la plaça de les Glòries i si el desplaçament es fa en transport públic, queda prop de l’estació de tren de Sagrera.

L'ANC d’Olèrdola també assistirà aquest dissabte en la Festa Central del Penedès prèvia a la Via Lliure, convocada al Vendrell aquest dissabte a partir de les 6 de la tarda.

Escolta l'entrevista a Helena Mestre, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions