Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Encara hi ha places vacants a les llars d’infants d’Olèrdola

Hi ha places disponibles en tots els nivells, sobretot en l’aula de nadons
Imatge d'arxiu d'instal.lacions de l'escola bressol "El Pàmpol"
Imatge d'arxiu d'instal.lacions de l'escola bressol "El Pàmpol"

dilluns 22 juliol 2013

L’Ajuntament d’Olèrdola informa que encara resten places vacants a les llars d’infants municipals pel proper curs 2013-14. Durant el període de matriculació establert no s’ha cobert la totalitat de l’oferta i existeixen places de tots els nivells, sobretot en l’aula de nadons. Aquesta aula, que acull a infants de menys d’un any, està ubicada a l’escola bressol Gotims de Moja. Per a p1 i p2 també hi ha la possibilitat d’acollir alguna sol·licitud més a l’escola bressol “El Pàmpol” de Sant Pere Molanta”· Així ho explicava el regidor d’ensenyament de l’Ajuntament d’Olèrdola, Xavier Serramià.(àudio)

En el conjunt de llars d’infants del país s’ha detectat una tendència a la baixa en la matriculació. Això podria respondre a motius demogràfics però també a causes econòmiques derivades dels efectes de la crisi, tal i com assenyala Xavier Serramià.(àudio)

Les persones que desitgin ampliar informació i tinguin interès en matricular els seus infants a les escoles bressol d’Olèrdola, poden trucar al telèfon de l’Ajuntament d’Olèrdola, el 93 890 35 02.

Document Actions