Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Encara queden places disponibles per a participar en la visita guiada gratuïta al Pla dels Albats

La visita l’organitza l’Ajuntament d’Olèrdola i s’ha programat aquest dissabte a les 11 del matí

dijous 10 novembre 2016

Encara queden places disponibles per a participar aquest dissabte al matí en la visita guiada  gratuïta al Pla dels Albats. L’activitat l’organitza la regidoria de Patrimoni i Turisme de l’Ajuntament d’Olèrdola amb la voluntat de facilitar el coneixement de la riquesa patrimonial que conté el municipi. En aquest cas, la visita serà guiada per l’arqueòleg Xavi Esteve, membre de Tríade i un dels codirectors de les excavacions arqueològiques dutes a terme al Pla dels Albats els darrers anys. Miriam Mulinari, tècnica de cultura i joventut de l’Ajuntament d’Olèrdola, indicava que és una molt bona ocasió que cal aprofitar per a conèixer de primera mà els resultats de les excavacions fetes a Olèrdola fora muralles.(àudio)

La visita permetrà conèixer la rellevància de la ciutat medieval d’Olèrdola, així com els espais que s’han posat el descobert les darreres excavacions: la premsa de vi , el mil·liari romà reutilitzat i l' Església de Sta.Maria.
Els visitants hauran de fer les inscripcions al email: mulinaripm@gmail.com. El ritme d’inscripcions indicaria que l’assistència se situaria en nivells similars als de les darreres sortides de coneixement del patrimoni organitzades per l’Ajuntament(àudio)

El lloc de trobada des d’on s’iniciarà la visita serà l’aparcament del Castell d' Olèrdola.

Escolta l'entrevista a Miriam Mulinari, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions