Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Encara resten places disponibles per a visitar aquest dissabte el Pla dels Albats

La visita és gratuïta i permetrà també conèixer els treballs arqueològics que es fan fins el 13 d’octubre

dijous 28 setembre 2017

Encara resten algunes places disponibles per a poder participar aquest dissabte en la visita guiada gratuïta al Pla dels Albats. La visita té l’atractiu afegit de realitzar-se just quan s’estan portant a terme els treballs d’una nova campanya arqueològica, iniciada el passat dia 20 i que es preveu finalitzar el proper 13 d’octubre.

La visita d’aquest dissabte l’organitza la regidoria de Patrimoni i Turisme de l’Ajuntament d’Olèrdola i s’inscriu dins de les Rutes pel Patrimoni del municipi. L’activitat començarà a les 10:30h i comptarà amb les explicacions de l’arqueòleg Xavi Esteve, codirector de les excavacions fetes al Pla dels Albats. La visita permetrà conèixer els resultats de les excavacions realitzades en aquest indret, fora de muralles, com la premsa de vi en la zona de celler medieval, les característiques de l’església romànica de Santa Maria, el magatzem o bé la troballa del mil·liari romà de pedra que va ser reutilitzat al temple . També es mostraran les sitges medievals treballades aquest estiu pels joves que van participar en l’Arqueocasal.

Les persones interessades en assistir-hi han de fer la inscripció prèvia  a l’adreça de correu electrònic olerdola@olerdola.cat o bé trucar al telèfon de l’Ajuntament, el 93 890 35 02.

Les places són limitades i es prega puntualitat. El lloc de trobada serà al pàrquing del Conjunt monumental d’Olèrdola.

Des de la regidoria  s’anima als veïns a aprofitar aquesta ocasió i visitar “aquesta joia del nostre patrimoni”.

Document Actions