Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Encara resten places per participar en l’excursió que organitza el Casal d’Avis de Moja a Andalusia

La sortida es farà entre el 10 i el 15 de juny i la tornada es preveu en AVE

divendres 15 abril 2016

Encara s’està a temps de participar en una excursió a Andalusia que organitza el Casal d’Avis de Moja. Qui desitgi inscriure’s només ha de trucar al telèfon 93 890 32 72 i preguntar per Isabel Giménez, la responsable d’excursions del Casal d’Avis. La mateixa Isabel Giménez explicava que van optar per aquesta excursió llarga a Andalusia després de valorar que oferia més atractius que altres opcions que havien valorat, com la d’anar a Leon.(àudio)

La sortida es farà entre divendres 10 i dimecres 15 de juny. El primer dia es visitarà Córdoba. Després s’inclouen visites als monuments més emblemàtics de Sevilla, Xerez, Huelva i Cadis. El programa també inclou una visita a les instal·lacions de la Real Escuela Andaluza del Arte Ecuestre, així com una visita a Palos de la Frontera i a El Monte, origen de la Romería del Rocio. L’expedició comptarà amb un autocar a la seva disposició per a fer amb comoditat tots els desplaçaments  i la tornada des de Sevilla fins a Tarragona es farà  en AVE, per això es recomana que es compti amb la targeta daurada que permet obtenir avantatges en les tarifes de Renfe. Des de Tarragona a Moja l’arribada es completarà en autocar.

Isabel Giménez explicava que des del Casal d’Avis sempre miren de programar una excursió llarga a l’any. El preu de la sortida és de 633 euros, amb tot inclòs, incloent les excursions. El preu és equiparable al dels viatges de l’IMSERSO si es té present que s’inclouen les entrades als monuments i museus.(àudio)

Amb l’organització  de sortides com aquestes, queda clar l’empenta del Casal d’Avis. A més de les excursions, que són obertes a tothom, el Casal organitza festes per Carnaval, Tots Sants o per l’aniversari de l’entitat.(àudio)

Qui desitgi rebre tots els detalls de la sortida a Sevilla també té l’opció de desplaçar-se els dimecres al Casal d’Avis de Moja, en horari de 5 a 7 de la tarda, o bé anar a la seu de Vilafranca d´Autocars Vendrell.

Escolta l'entrevista a Isabel Giménez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions