Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Endesa inverteix 170.000 euros a la subestació de Moja per millorar el servei a 14 municipis

L’actuació comportarà una millora de la qualitat i la continuïtat del subministrament elèctric

dilluns 02 desembre 2013

La companyia elèctrica Endesa ha invertit recentment 170.000 euros en reforçar tecnològicament la subestació de Moja amb l'objectiu de reforçar el servei als clients de 14 municipis de l'Alt Penedès, l'Alt Camp, l'Anoia, el Baix Penedès i el Garraf. En concret, la millora ha consistit en substituir quatre interruptors d'oli que es trobaven a sortides de línia de mitja tensió i un de situat a una bateria de condensadors amb l'última tecnologia. Aquests elements fan la funció d'aïllament de mitja tensió i utilitzen una tecnologia més segura i robusta de cara a suportar ambients salins i humits o de forta pol·lució.

A més, també s'han substituït 12 seccionadors de mitja tensió a 25 kV per equips de característiques semblants que compten amb tecnologia més moderna, així com 25 comandaments dels seccionadors que garanteixen una millora en la seguretat de les persones que hi treballen. Aquesta tecnologia gairebé no requereix manteniment, a diferència de l'anterior, en què aquestes tasques podien obligar a tallar temporalment el subministrament elèctric als clients.

Aquesta actuació comportarà una millora de la qualitat i la continuïtat del subministrament elèctric als clients que s'alimenten d'aquesta subestació, els quals es troben repartits entre Castellet i la Gornal, Castellví de la Marca, Olèrdola, Pacs del Penedès, Pontons, Sant Martí Sarroca, Santa Margarida i els Monjos, Torrelles de Foix, Vilafranca del Penedès i Vilobí del Penedès, a l'Alt Penedès; Aiguamúrcia, a l'Alt Camp; la Llacuna, a l'Anoia; el Montmell, al Baix Penedès, i Canyelles, al Garraf.

Document Actions