Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Endesa posa en servei una nova línia elèctrica a Daltmar

La companyia ha invertit 5.500 euros estenent un nou cable de baixa tensió als carrers Sant Miquel, Canyelles i Olivera

dijous 27 abril 2017

Endesa ha acabat recentment els treballs de posada en servei d’una nova línia de baixa tensió a la urbanització Daltmar, al nostre municipi, amb l’objectiu de millorar la qualitat i la continuïtat del subministrament elèctric als clients.

L’actuació, que ha tingut un pressupost de gairebé 5.500 euros, aportats íntegrament per la Companyia, ha consistit en l’estesa d’un nou cable aeri de mig quilòmetre de longitud que discorre pels carrers de Sant Miquel d’Olèrdola, Canyelles i l’Olivera. Les obres s’han executat de forma coordinada amb l’Ajuntament d’Olèrdola i la Junta de Compensació.

Recordem que aquesta inversió arriba després de que l’Ajuntament d’Olèrdola es reunís amb responsables de zona de la companyia i obtingués  d’Endesa el compromís de fer actuacions per a equilibrar el repartiment de consums en les diferents línies que surten de cada estació transformadora, amb el propòsit de resoldre les deficiències de subministrament detectades. L’Ajuntament traslladava aquesta necessitat de millorar el servei a Daltmar després de les deficiències que havien comunicat els veïns.

Els treballs formen part del pla d’actuacions d’Endesa a l’Alt Penedès amb la finalitat de dotar les diferents poblacions de la comarca de les infraestructures elèctriques necessàries per atendre les necessitats de consum actuals i les que hi pugui haver en un futur.

Document Actions