Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Enquesta online per analitzar l’impacte econòmic ocasionat pel coronavirus a les empreses del municipi

L’enquesta és una eina per detectar necessitats i fonamentar mesures que facin front a l'impacte econòmic generat pel COVID-19

dimarts 05 maig 2020

 

El servei d'ocupació de l'Ajuntament d'Olèrdola i el Consell Comarcal de l'Alt Penedès han elaborat una enquesta per tal de mesurar l’impacte i les afectacions que ha ocasionat la crisi del coronavirus entre empreses i persones emprenedores del municipi. A partir d'aquesta enquesta, que s'agregarà al conjunt de dades recollides a l'Alt Penedès, el que es pretén és poder implantar un seguit de mesures concretes per fer front a l'impacte econòmic ocasionat per la pandèmia a Olèrdola.

Lucas Ramírez, alcalde d’Olèrdola, posa l’accent en què per a l’Ajuntament “és de molta utilitat tenir el màxim d’informació de l’impacte econòmic que ha tingut la crisi del coronavirus” per així definir amb més fonament “mesures fiscals, de caràcter econòmic o facilitar recursos i informació que puguin ajudar a les empreses a reactivar-se o a adaptar-se a la nova situació”.

L’alcalde apuntava com a possible línia de suport la possibilitat d’activar projectes de promoció entre les empreses del municipi per fomentar el comerç electrònic.  

A través del següent enllaç, l’Ajuntament d’Olèrdola convida a empreses i persones emprenedores a respondre l’enquesta i agraeix per avançat la seva col·laboració.

Document Actions