Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Entitats i veïns del municipi podran tenir parada de forma gratuïta a Firamercat

La fira d’antiquaris, artesans i objectes de segona mà es farà el proper 30 de juny a Sant Pere Molanta

divendres 26 abril 2013

La Comissió organitzadora de Firamercat de Sant Pere Molanta ja prepara l’edició de 2013 d’aquesta fira d’antiguitats, artesania i objectes de segona mà. Han anunciat que es farà el proper diumenge 30 de juny i han volgut oferir l’espai de la fira a les entitats i a les persones del municipi que ho desitgin perquè, de forma gratuïta, puguin mostrar i posar a la venda els seus treballs i productes. Ampar Cachà, membre de la Comissió Firamercat, indicava que estan receptius a tot tipus de parada de veïns d’Olèrdola, amb artesania o articles de segona mà. (àudio)

Firamercat mantindrà el seu esquema bàsic de programació, amb activitats infantils, mostra de vins i caves, exhibicions d’artesania i el concurs de munyir cabres. Però també estan buscant alguna activitat que introduir pel matí.(àudio)

La Comissió està oberta a tothom qui desitgi implicar-se en l’organització de Firamercat. Per això han fet un crida pública a sumar-se. (àudio)

Les persones interessades tant en posar parada com en ser membres de la comissió organitzadora, poden trucar al telèfon 626 81 08 64. També poden trucar a l’Ajuntament d’Olèrdola, al 93 890 35 02.

Escolta l'entrevista a Ampar Cachà, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions