Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Entra en vigor el nou contracte que reforça el manteniment de les zones verdes del municipi

La dotació econòmica anual s’incrementa un 130% i es passa de 2 a 5 treballadors, més una mitja jornada afegida durant els mesos de poda

divendres 10 setembre 2021

 Des d’aquest mes de setembre ja està en vigor el nou contracte de manteniment i neteja de les zones verdes del municipi. Per acord unànime del ple del passat 3 d’agost, l’empresa adjudicatària és Nou Verd per un import de 210.000 € anuals. La xifra suposa un increment del 130% de dotació econòmica respecte els 91.000€ anuals dedicats fins ara. La regidora de Medi Natural de l’Ajuntament d’Olèrdola, Mireia Mancera, destacava que aquest substancial increment s’explica especialment perquè es destinen molts més recursos humans, en passar dels dos efectius que hi havia fins ara  a disposar-ne de 5 durant tot l’any, més una persona de reforç a mitja jornada durant els mesos de poda. Mancera també posava l’accent en què el contracte suposa ampliar àrees d’actuació  i freqüència de neteja, així com la creació d’espais guarnits a les entrades dels nuclis sota els criteris de “Viles Florides.(àudio)

El servei s’organitza en dos grups de treball. Un dedicat a la zona que comprèn Daltmar, Moja, Sant Miquel i polígon del Clot de Moja. I l’altre dedicat a Sant Pere Molanta, Can Trabal, polígon de Sant Pere i barriades. Els treballadors passaran de manera rotativa pels dos equips de treball, per així tenir un coneixement en detall de les necessitats al conjunt del municipi en matèria de manteniment i neteja de les zones verdes.(àudio)

Amb el nou contracte es garanteix que els treballs de poda es realitzin a temps a tot el municipi. La regidora de medi natural es mostrava confiada que el nou contracte suposarà una millora evident en l’estat de les zones verdes d’Olèrdola.(àudio)

Escolta l’entrevista a Mireia Mancera, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions